Hotel Nou Romá no va poder amb el líder Assegurances Reale (4-4)

15 2014 abril - 13: 29

La jornada vintè novena de la lliga comarcal Futbol Sala Acydma, Va tindre com a partit de la jornada el duel entre l'Hotel Nou Romá i Assegurances Reale. Un partit que no va decebre a ningú, ja que va resultar molt interessant i amb emoció.

La trobada va acabar amb empat a quatre, per la qual cosa Assegurances Reale seguix sent el màxim favorit per emportar-se el títol de campió. Va ser l'equip líder qui va prendre les regnes en el marcador al posar-se amb 0 a 2. Abans d'arribar al descans els hotelers van reduir l'avantatge. Al descans es va arribar amb 1 a 2.

Va eixir millor l'Hotel Nou Romá després del seu pas per vestidors aconseguint donar-li la volta al marcador amb tres gols. Assegurances Reale va treure el seu caràcter guanyador i poc a poc va anar dominant fins que va marcar el 4 a 3. A falta de quatre minuts per al final, va aconseguir la igualada, de manera que el repartiment de punts, seguix donant al Assegurances Reale un avantatge de 7 punts respecte al Hotel Nou Romá que seguix sent segon.

El tercer lloc és per al Dolç Beu malgrat la seua derrota enfront del CD. Teulada per 6 a 4. Ràfol guanyar amb més problemes dels previstos a l'Bar Juaniquito i seguix en la cinquena plaça. Lli Roselló va resoldre amb solvència el seu partit davant del Bernardos (6-0) i és sisè.

Ultra Groc va vèncer amb claredat a Poblets per 5 a 2, mentre que Rte. Polígno va fer el mateix davant del Rte. La Fontana (6-2). Maxim Sound es va imposar per la mínima a Rei Stock (2-1) i Assegurances Reale Ondara no va poder guanyar a Rotulart (3-4).

Jorge Llopis, De l'Assegurances Reale, seguix encapçalant la classificació de màxim golejador amb 45 gols tot i que té a un sol gol a Igor Díaz de l'Hotel Nou Romá. L'equip més realitzador fins al moment és Assegurances Reale amb 165 tants. El menys golejat és Hotel Nou Romá amb 42 gols encaixats.