Hotel Nou Romá consolida la segona plaça en guanyar a Dolç Beu (2-4)

08 2014 abril - 12: 32

Amb un líder sòlid com és Assegurances Reale l'interès en la Lliga comarcal Futbol Sala ACYDMA, Se centra en la lluita que hi ha per la segona plaça. El conjunt de l'Hotel Nou Romá va fer un pas de gegant per ser segon, en guanyar el Dolç Beu per 4 a 2. Un triomf que permet als hotelers ampliar el seu avantatge en set punts davant del qui va ser el seu rival.

Va ser una trobada molt igualat on els xicotets detalls van ser els que van decidir. El major encert rematador dels jugadors de l'Hotel Nou Romá va ser decisiu perquè es portés la victòria. El Dolç Beu amb aquesta derrota perd totes les opcions que tenia en el seu objectiu per emportar-se el títol. Ara es troba a 14 punts una distància que sembla insalvable.

El líder va ajornar el seu partit davant el Lli Roselló, malgrat això manté set punts respecte al segon classificat. La golejada de la jornada va arribar amb la victòria del Rte. Polígon, que va vèncer amb rotunditat al Bar Juaniquito (11-2).

Bernardos va patir més del compte per vèncer el cuer Assegurances Reale Ondara, que va plantar cara però que acabo derrotat per 3 a 2. L'únic empat es va donar entre el Rte. La Fontana i Proyesplac (2-2). Un altre dels equips que va a més és l'Ultra Groc que va vèncer en una gran trobada a Rotulart per 2 a 6. Mentre que Ràfol es va imposar amb claredat a Maxim Sound per 2 a 0.

La classificació de màxim realitzadors seguix encapçalada per Jorge Llopis l'equip Assegurances Reale que porta 45 gols. Després d'ell, camina Igor Díaz de l'Hotel Nou Romá amb 41. L'equip més golejador és Assegurances Reale amb 161 gols marcats, mentre que el menys golejat és Hotel Nou Romá amb 38 encaixats.