Gran final de temporada per als equips infantil i aleví del Dénia Bàsquet

13 de juny de 2018 - 04: 32

Els equips Infantil Femení 2005 i Aleví Masculí 2006 del Dénia Bàsquet van finalitzar la temporada participant en diferents tornejos nacionals.

Gran actuació de l'equip Infantil 05, campiones del Torneig Gandia Bàsquet

Les noies de l'equip Infantil 05 van ser convidades a participar en el Torneig Preinfantil Gandia Basquet Cup organitzat a la ciutat Ducal per QL Sport amb participació d'equips de tot Espanya.

Després d'imposar-meritòriament a les amfitriones en el primer partit (22-31) jugat el dissabte al matí l'equip va donar la sorpresa imposant-se per la vesprada a les barcelonines de Lluïsos de Gràcia en un partit molt igualat en què les bones decisions preses en els últims instants van permetre defensar una xicoteta renda amb la qual assegurar la victòria i amb ella el pas a la gran final del Torneig (32-36).

El diumenge al matí es va disputar aquest partit definitiu que va enfrontar a les noies de Xavi Díaz a l'equip Marianistes de Ciutat Real.

El partit va ser aspre i amb moltes imprecisions fruit dels nervis de les jugadores. La intensitat defensiva i la fe en la victòria van acabar donant una gran alegria a l'expedició deniera que ha treballat molt dur i molt seriós durant les últimes tres temporades per arribar a ser capaços d'aconseguir èxits com aquest que els demostren que estan en el camí per lluitar pels majors reptes possibles en el futur.

Els Alevins 2006, subcampions

Per la seua banda els Alevins 2006 cerrraron com és tradició el seu cicle en cistelles de minibàsquet prenent part en el Torneig Fogueres d'Alacant que per novè any organitzava el Club Atlètic Montemar, en aquesta ocasió en format d'un sol dia amb sis equips participants repartits en dos grups de tres.

L'equip va obrir la seua participació en l'esdeveniment imposant còmodament a un altre clàssic en aquesta competició com és Moixent (58-18). Després d'un curt descans es afrontava el segon partit que els enfrontava a l'equip organitzador, Montemar d'Alacant.

Després d'un primer quart de domini local (11-9) els nostres van entrar en el partit arribant al descans amb el partit encarrilat (18-36). La segona part va confirmar el bon nivell amb el qual ha arribat aquest grup al final de temporada distanciant gradualment en el marcador gràcies a l'excel·lent nivell de joc demostrat per tots els jugadors desplaçats per jugar aquest torneig (34-73) que valia el pas a la gran final.

El partit definitiu es va jugar aquesta mateixa vesprada davant Il·licità, primer classificat del grup B que havia deixat a la cuneta UCAM Múrcia equip amb més cartell dels participants. Els nois d'Edu Clavero van arribar amb avantatge al descans (28-23) mantenint la mateixa tònica de bon joc que en els partits anteriors. No obstant això després del descans els d'Elx van fer un pas endavant que els va fer prendre la davantera en el marcador per ja no abandonar-la en el que restava de partit (41-70).

Tot i el subcampionat, la gran imatge donada i la confiança que ha generat aquest torneig reforcen la idea amb la qual es va partir l'inici d'aquest curs primant el treball col·lectiu i el creixement coral del grup sense urgència pels resultats. Amb el pas dels mesos el grup demostra ara estar en el camí per afrontar tots els reptes que tenen davant seu per als anys vinents.