Gran èxit a la 8a Marxa Solidària a favor del CEE Raquel Payá de Dénia

30 de maig de 2022 - 10: 28

Durant el matí de diumenge diversos centenars de veïns es van ajuntar per recórrer els carrers de Dénia per una bona causa, en una marxa la recaptació de la qual s'ha destinat al CEE Raquel Payá. Va ser, sens dubte, un èxit en què la calor no va frenar la solidaritat, l'esport i el bon ambient.

La 8a Marxa Solidària a favor del CEE Raquel Payá, organitzada per Avantcem (Dénia.com, Xàbia.com, LamarinaAlta.com), per fi va poder celebrar-se amb normalitat després de dos anys de pandèmia, reunint unes 300 persones, entre corredors i caminants, per fer un recorregut de 6 quilòmetres pels llocs més emblemàtics de Dénia. Diferents punts de la ciutat van ser testimonis del pas dels veïns que s'havien apuntat per col·laborar amb el col·legi local, aconseguint recaptar més de 3.000 euros.

A nivell de competició, el vencedor de la general va ser novament Jordi Ripoll, del club Dénia Corre, que va aconseguir concloure el circuit a 00:24:07. En dones va ser Cindy Van Gerwen qui va creuar abans la meta, marcant un temps de 00:30:03.

Podis per categoria

Sènior F

• 1a classificada: Sheila Ronda. Temps 00:33:27. Posició general 22.
  • 2a classificada: Nina Ivankiv. Temps 00:37:18. Posició general 35.
  • 3a classificada: Iryna Ivankiv. Temps 00:37:50. Posició general 37.

Sènior M

• 1r classificat: Jordi Ripoll (Dénia Corre). Temps 00:24:07. Posició general 1.
  • 2r classificat: Pablo Delgado. Temps 00:33:26. Posició general 21.
  • 3r classificat: Martí Mestre. Temps 00:33:58. Posició general 27.

veterana A

• 1a classificada: Pepi Gómez (Dénia Corre). Temps 00:39:14. Posició general 41.
  • 2a classificada: Andrea Bisquert. Temps 00. Posició general 42.
  • 3a classificada: Jenyree Mendoza. Temps 00:42:41. Posició general 52.

veterana B

• 1a classificada: Cindy Van Gerwen (Publidom). Temps 00. Posició general 30.
  • 2a classificada: Cristina Garcia. Temps 00:32:10. Posició general 16.
  • 3a classificada: Mari Carmen Lorenzo. Temps 00:32:14. Posició general 18.

veterà A

• 1r classificat: Marc Bañuls (Dénia Corre). Temps 00:27:58. Posició general 6.
  • 2r classificat: Juan Todoli (C. Bernardos Trotters). Temps 00:31:56. Posició general 14.
  • 3r classificat: Daniel Garrigos (Dénia Corre). Temps 00:32:03. Posició general 15.

veterà B

• 1r classificat: Aitor Caps (Dénia Corre). Temps 00:24:25. Posició general 2.
  • 2r classificat: Miguel Ángel Martínez (Dénia Corre). Temps 00:25:35. Posició general 3.
  • 3r classificat: Víctor Manuel Fernández (Dénia Corre). Temps 00:26:28. Posició general 4.

La classificació total es pot consultar a aquest enllaç.