Gran actuació del Dénia Bàsquet a les finals de la Lliga Valenciana

05 d'octubre de 2015 - 01: 28

Dénia Bàsquet va aconseguir alçar-se amb la victòria en quatre de les cinc finals de la Lliga Valenciana en què va participar aquest cap de setmana organitzades per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana en el pavelló Pau Gasol de Alfàs del Pi. Els cinc guardons de MVP de les trobades van recaure en jugadors del club deniers.

Dénia Bàsquet Aleví Femení campió Lliga Valenciana

Aleví Femení: CB Pedreguer 10- Dénia Bàsquet 60

Les noies de Jesús Pantojo van iniciar el partit un poc nervioses circumstància que va aprofitar el CB Pedreguer per lluitar de tu a tu i posar les coses difícils a les deniers.

A partir del segon període les diferències van ser en augment tancant definitivament el marcador al quart període coincidint amb els millors minuts d'Elena Sanz que reultó triada Millor jugadora d'aquest partit.

Aleví Masculí: Lope de Vega Benidorm 51- Dénia Bàsquet 53

Els nois de Rubén Velázquez van haver d'arribar a la pròrroga per derrotar un rival conegut com Lope de Vega Benidorm amb els que s'havien creuat l'any passat en els play off pel títol aleví 1º zonal i aquest mateix curs a la FAP d'ascens a Nivell 1 amb repartiment de victòries.

Va ser un partit molt bonic i molt ben jugat pels dos bàndols en què es va imposar segurament qui més fortuna va tindre en els instants finals ja que tots dos van demostrar el gran talent que atresoren i van merèixer el triomf.

El millor jugador de la final va ser el denier Alejandro Arcones.

Infantil Masculí: CB Benidorm 38- Dénia Bàsquet 99

Excel·lent actuació dels jugadors deniers de 2002 que no van donar cap opció al seu rival gràcies a la seua desimboltura ofensiu i gran implicació darrere que van disparar les diferències de principi a final al seu favor.

L'MVP del partit va ser el denier Marc Nadal.

Cadet Femení: CB Teixereta Ibi 48- Dénia Bàsquet 57

L'equip d'Ibi va resultar ser un dur rival molt ben organitzat que no va permetre l'enlairament al marcador del Dénia Bàsquet fins als últims deu minuts de partit.

Les deniers van saber sobreposar-se a un dia on les coses no sortien fluides i obtindre una valuosa victòria que els reforça i llança a una temporada que pot ser important.

Andrea Ponce MVP

Andrea Ponce va ser assenyalada com a jugadora més destacada del partit.

Sènior Masculí: CD ONIL 67- Dénia Bàsquet 59

El partit que tancava la Lliga Valenciana Sènior Masculí va estar igualat en els seus primers vuit minuts moment en què Onil va millorar tant la seua defensa com el seu percentatge en el llançament exterior per obrir una bretxa en el marcador que s'aniria ampliant fins arribar al descans, (43 -29).

Reprès la trobada el Dénia Bàsquet va estar excel·lent en defensa millorant la seua rebot i no concedint tirs fàcils al seu rival, arguments que li van valer per acostar-se de nou al marcador i forçar dos temps morts del seu rival.

El partit encara que sempre va ser dominat pel CD Onil no es va decidir fins a l'últim minut quan els deniers amb sis punts de desavantatge van desaprofitar dos atacs per apropar-se i pressionar el seu rival que per contra va acabar assegurant el resultat.

El denier Jordi Soler va ser elegit millor jugador de la final gràcies als 20 punts i 9 rebots aconseguits.