Cap de setmana exitós per a l'equip ciclista UC Montgó-ULB

22 de maig de 2017 - 12: 18

L'equip ciclista UC Montgó-ULB, va tindre un cap de setmana carregat d'èxits, sobretot en el Open BTT XC celebrat a la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó.

El seu representant, Ayda Parra, va pujar al podi com a tercera classificada Fémina Elit, s'ha de dir que aquesta prova és puntuable per al Open XC de la Comunitat Valenciana. Els participants es van trobar amb un circuit molt variat i alhora divertit.

En aquesta mateixa cita, els més xicotets de l'equip, Jordi Seguí, va ser segon en la categoria infantil i Raquel Pérez, va ser tercera en la categoria aleví.

D'altra banda, Dani Plaza, va aconseguir una treballada tercera posició en la classificació general de la "VII Marxa Cicloturista contravent", Celebrada al municipi de Conca de l'Alberca. El seu germà Pau Plaça, va acabar en la setena plaça.

El ciclista, Alejandro Seguí, va estar en la dura prova BTT "Marató Joguet Bike Extrem Ibi". Una cursa sobre 68 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.200 positiu. La prova va permetre als participants gaudir d'un variat paisatge en plena natura. Vaig seguir va entrar en meta en la 13ª posició, sent 5º en la seua categoria de Màster 40.

Un altre dels ciclistes de la UC Montgó-ULB, Jaime Ramírez, va participar en la "Marxa BTT Ale Bike-Digna" celebrada a Tavernes de la Valldigna. Una prova de pur BTT, amb sendes i trialeres infinites en què Ramírez, tot i tindre algun contratemps durant el recorregut, va acabar a la 67 posició de la general, sent 36º en la seua categoria Màster 30.

Finalment, Arkadi Leal, va estar en la "Marxa Cicloturista Quatre Ports Serra Tot Natura" celebrada a Serra, que va transcórrer al llarg d'un paratge natural extraordinari. Leal va acabar els 120 quilòmetres de la prova, en posicions davanteres, amb un temps de 4: 21.24.