Excel·lent tercer lloc per Youssef Ahatach a la 'VI 10k Love Benidorm'

01 de desembre de 2017 - 02: 00

L'atleta, Youssef Ahatach, del Club Atletisme Baleària Dianium, ve de fer un excel·lent paper en la "VI 10K Love Benidorm". Una prova que va congregar aldedor de 1.000 participants, que van córrer pel circuit homologat i federat per part de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Youssef Ahatach, es va mantindre en el grup capdavanter aprofitant les característiques del circuit al principi bastant pla, junt al mar. Va ser al quilòmetre 7 quan va arribar la costa que se li va entravessar a l'atleta del Dianium. A tindre en compte que Youssef no està entrenant al màxim i el seu moment de forma no és el del cent per cent. L'últim repetjó tampoc li va anar molt bé, en ser un home d'explosiu final però pla.

Va entrar a la línia de meta en el tercer lloc absolut, sent el vencedor en la seua categoria sènior amb una marca de 33.06. El vencedor de la prova va ser l'atleta Sub 23, Mounir Hassani que va creuar la meta amb un temps de 32.06. El segon lloc va ser per Mouhamed Boucetta, que va emprar un temps de 32.14.