Excel·lent paper de Jordi Seguí en el Campionat d'Espanya Cadet de Ciclocròs

15 de gener de 2019 - 00: 10

El ciclista denier Jordi Seguí, ve de viure una gran experiència com és participar en el Campionat d'Espanya Cadet de Ciclocròs. Una prova en què Seguí va haver de veure les cares amb els millors especialistes nacionals.

A la cursa van participar un total de 80 corredors. Seguí, que va prendre la eixida en la cinquena fila, posició 32, va realitzar una gran carrera i va acabar en el lloc 14º.

El vencedor de la cursa va ser Rubén Sánchez, pertanyent a la Selecció Madrilenya, que va entrar en meta per davant del seu company de selecció, Miguel Diaz i del català Marc Masana. El primer de la selecció valenciana va ser Miguel Solera, sent el denier Jordi Seguí el segon dels valencians.

Una altra gran notícia per al ciclista Jordi Seguí és que des del passat divendres ha fitxat per l'equip Kross Racing Team Espanya, Una cosa que li vindrà molt bé per seguir la seua gran progressió en el món ciclista, tant en la modalitat BTT com Ciclocròs.