Estanc del Molí seguix ferm el seu pas cap a la final del Memorial Diego Mena

22 de juliol de 2014 - 10: 54

Emocionant la jornada de quarts de final, amb molta afluència de públic al camp Rodat i gran esportevitat per part dels quatre equips participants que en tot moment es van portar correctament. El més destacat va ser la fermesa mostrada per l'actual campió del Memorial Diego Mena, l'Estanc El Molí que va guanyar per 0 a 2 a Llobell Pesca i camina ferm cap a la final.

L'equip Airsat-Juaniquito va caure davant MPJDC per 1 a 3

Tots dos conjunts van oferir un bon partit, tot i que els jugadors del Verger no van poder amb un rival molt compacte. Va ser un partit igualat en tots els sentits, sent Estanc del Molí qui millor va definir de cara a porta. Tots dos gols van arribar en la segona part.

Emoció en el xoc entre l'At. La Tapita i Kamarca. Els atlètics van aconseguir marcar en els minuts inicials de la trobada, el que va fer que cedissin la possessió de la pilota al contrari. Va ser la tònica del primer temps on ja no es va moure el marcador. A la segona meitat més dels mateix, pilota per Kamarca i bon ordre defensiu de At. la Tapa.

Quan més pressionava Kamarca per aconseguir l'empat, una contra de La Tapita, va finalitzar en el segon gol de l'equip. Kamarca ho va seguir intentant i assoliment el 2-1 al marcador. Fins al final emoció però ja no hi va haver temps per a més.

El Bar Bus va caure a la pròrroga davant el Fratelli per 0 a 2

Igualtat màxima la viscuda en el xoc entre el Bar Bus i Fratelli, un xoc que es va haver de resoldre en els minuts finals de la pròrroga, ja que al temps reglamentari es va arribar amb empat a zero. Partit vibrant per la quantitat d'ocasions de gol per part dels dos equips.

Una trobada ple d'alternatives que va oferir una pròrroga molt entretinguda on els nois del Fratelli van estar més encertats de cara al gol.

Còmode partit per a l'equip MJPCD que aconseguixo avançar-se a la seua rival amb un 2-0. A partir d'aquí domini del MJPCD que va saber guardar amb una bona defensa l'avantatge obtingut fins al moment.

Els de Juaniquito ho intentaven però no aconseguien el seu objectiu. Només en una ocasió van aconseguir veure porta per col·locar-se al marcador al 2-1 que els va fer tindre alguna il·lusió però en una contra ben portada, el MJPCD va aconseguir el seu tercer gol, matant definitivament el partit.

Les semifinals que es juguen aquesta vesprada al camp Rodat tenen el següent horari.

20: 30 At. La Tapita -MJPCD
21: 30 Fratelli - Estanc El Molí