Estanc El Molí va ser el vencedor de l'I Memorial Diego Mena de futbol 7

05 d'agost de 2013 - 09: 17

El conjunt de l'Estanc El Molí va ser el vencedor del "I Memorial Diego Mena" de futbol que s'ha disputat a Dénia, a l'derrotar el Llobell Pesca per 2 a 1. El dia de la final el camp de l'Rodat va registrar un gran ambient. En els moments previs a la disputa del partit de la final es va guardar un minut de silenci i va ser el fill de Diego Mena, acompanyat de la seua mare qui va realitzar el servei d'honor.

A la final es va poder veure a dos equips que es van emprar a fons per endur-se el trofeu. La igualtat va ser màxima de fet es va arribar al descans amb empat a un al marcador.

La segundad meitat no va oferir molta qualitat, massa precaucions defensives en els dos conjunts. Poques ocasions de gol, va haver-hi durant la mateixa. Quan semblava que el xoc se n'anava a la pròrroga va arribar un xut llunyà de Curro, que va acabar dins de la porteria del Llobell Pesca. El marcador ja no es va moure i el triomf va ser per a l'Estanc del Molí.

En el partit de consolació va ser el conjunt de Colombians qui es van imposar clarament al Q Fitness per 6 a 3.

El quadre final del torneig va ser el següent; Campió, Estanc El Molí, segon; Llobell Pesca, tercer; Colombians i quart classificat; Q Fitness. L'equip menys golejat va ser Estanc del Molí. El jugador més golejador del torneig va ser, Nico Bertó del At. La Tapita amb 5 gols.

El lliurament dels trofeus va comptar amb la presència dels néts de Diego Mena i dels seus fills, que van agrair a tots el comportament en aquest Memorial que porta el nom del seu pare i que tindrà continuïtat en properes edicions.