Erika Miralles, Aitana Bertomeu i Aroa Suárez del CA Baleària Diànium pugen al podi amb javelina i penjador

23 de març de 2023 - 12: 14

El cap de setmana passat el Club d'Atletisme Baleària Diànium va aconseguir bons resultats en les diferents proves. Tres de les esportestes del Club, Erika Miralles, Aitana Bertomeu i Aroa Suárez, van aconseguir pujar al podi de les proves i categories en què van competir.

En primer lloc, a Castelló va tindre lloc el Campionat Autonòmic de llançaments llargs sub18. Per la seua banda, Erika Miralles Cots va quedar subcampiona autonòmica en llançament de javelina i quarta en llançament de martell, millorant la seua marca personal a les dues proves. També va participar en la prova de llançament de martell Magdalena Anton Fichtl.

La segona trobada del CA Baleària Diànium va succeir a Torrevella. Es va tractar del Campionat Autonòmic de llançaments sub16, on es van poder classificar set atletes d'EMA de Dénia-CA Baleària Diànium, obtenint un podi gràcies a Aitana Bertomeu Ferrer, subcampiona en javelina. Per la seua banda, Pablo Garcia Castrillo va quedar 4t en martell; Elena Standnichuk Melnyk 4a en martell; Carolina Crespo El Mkachet 4a en javelina; Pau Jagersma Gonzalez 5è en javelina i 6è en disc; Eddy Martinez Devesa 6è en javelina i Katerina Moreno Dokiyenko 6a en javelina.

Per acabar, a Petrer es va realitzar el campionat provincial sub12 on van participar cinc atletes de l'EMA de Dénia-CA Baleària Diànium. Aroa Suárez Torres va ser campiona en penja-robes i subcampiona en pes; Ines Viso Leon va quedar 10a en pes i 18a en 500 m; Ametlla Berardo 4a a 60 m tancs i 8a a 1000 m; Neus Lladosa Ladios 3a a 2000 m marxa i 10a a allargada i Corinna Ruhmann Ripardo 13a a 60 m.