L'equip Multiesport-UCMontgó va obtindre grans resultats en el cap de setmana

06 de febrer de 2018 - 01: 00

L'equip ciclista Multiesport-UCMontgó ve d'obtindre uns grans resultats en les diferents proves en les que han tingut participació durant el cap de setmana.

En l'estrena del Open BTT-XCO Comunitat Valenciana celebrat a la localitat alacantina de Banyeres de Mariola, les ciclistes, Glòria Medina va pujar al podi com a tercera Màster 30, Ayda Parra, com a tercera en Elit i Raquel Pérez com a campiona de la categoria aleví.

Per la seua banda Alejandro Seguí acabo a la novena plaça en Màster i Roberto Gómez, va ser novè en Elit. Va ser una prova sense igual caracteritzada per la neu i l'abundant fang que exigíió la màxima destresa dels participants. En la Classificació de l'Equip, el conjunt deniera es col·loca en la tercera posició de la Classificació General.

Jordi Gil va ser el millor en el Duatló Cross de Caudete

El jove ciclista, Jordi Gil va ser el primer classificat del Duatló Cross de Caudete en la qual no va tindre una prova fàcil a causa de la baixa temperatura regnant. En el primer segment de cursa a píe de 6.000 metres, va marcar el millor temps amb 24.43. En el segment ciclista de 18 quilòmetres va tornar a marcar el millor crono amb 50.48 i va culminar la seua victòria amb un altre segment de carrera a peu de 3.000 metres on va marcar el millor registre amb 12.42. El temps total de Jordi Gil va ser de 1: 28.13.

El Multiesport-UCMontgó més líder a la Volta a la Marina

En la Volta Ciclista La Marina es va celebrar l'etapa reina a la localitat de Parcent, els components del Multiesport-UCMontgó no només van mantindre el liderat en la classificació per equips sinó que el van afermar més, si és possible, augmentant la diferència amb els seus perseguidors.

La duresa en les voltes de la zona baixa ja va seccionar la serp de colors i va ser l'ascens al mític Coll de Rates el qual va fraccionar per complet la carrera. Javier Almela va aconseguir estar en el pilot capçal arribant a meta amb els millors.
Després de l'esmentat grup van aconseguir finalitzar la prova en posicions capdavanteres sumant uns valuosíssims punts Dani Plaza, Thomas Scheffer i Xexo García.

La part negativa de la cursa la va protagonitzar Pau Plaça que va patir una desafortunada caiguda en no poder esquivar la caiguda del corredor que el precedia, instants abans de l'ascensió al port de muntanya per culpa de la qual tot i no patir cap dany no va aconseguir enllaçar amb el grup.