Dénia.com
Cercador

Entrevista a Judith Buigues, guanyadora del FIC 2010

24 de juny de 2010 - 10: 57

El passat 30 d'abril, Judith Buigues va ser triada guanyadora de la setena edició del Festival Infantil de la Cançó de Dénia. Judith és de Dénia, té 14 anys i estudia tercer d'ESO al Col·legi Sant Joan Baptista.
Aquesta és la segona vegada que participava al FIC, ja que l'any passat també va ser seleccionada en el càsting, una experiència que li ha reportat moltes satisfaccions i que segons ens explica, ha gaudit compartint-la amb les seues companyes. En la seua actuació Judith va interpretar el tema "Unfaithful", de Rihanna.

P .: Per què et vas decidir a presentar-te al càsting del FIC?
R .: Les meues amigues em van animar a presentar-me quan van veure el càsting anunciat a la revista Llunàtics. Des que tenia 5 o 6 anys m'encanta cantar. Vaig participar al FIC l'any passat i com em va agradar tant vaig voler aprofitar aquesta nova oportunitat, perquè és l'últim any que podia presentar-me.

P .: Com has viscut la preparació del FIC?
R .: M'ho he passat molt bé i totes les participants hem estat molt unides, ens hem donat suport fins a l'últim moment, el dia de la gala, en què estàvem més nervioses.

P .: Com va ser el dia de la gala?
R .: Estava menys nerviosa del que pensava. Va venir a veure molta gent que ni m'esperava !!! No imaginava guanyar, m'havia fet a la idea que ja havia guanyat podent participar en la preparació de festival, coneixent a les meues companyes ... i quan van dir el meu nom no sabia si riure, cridar, plorar ... va ser molt emocionant.

P .: T'agradaria dedicar-te al món de la cançó en un futur?
R .: Em faria molta il·lusió poder treballar en una cosa que m'apassiona, ja veurem si pot ser ...

P .: Tornaries a presentar-te a un càsting?
R .: Sí, perquè sempre treus coses positives, és una forma de començar el camí i també que et coneguin.

Deixa un comentari

    37.861
    4.463
    12.913
    2.590