Enrique Luján del Club Nàutic Xàbia va guanyar el DéniaVela 2014

05 de maig de 2014 - 16: 27

Gran actuació dels regatistes de vela lleugera del Club Nàutic Xàbia en aquesta edició del DeniaVela 2014, ja que van copar els primers llocs del pòdium. El gran favorit, Enrique Luján va complir amb els pronòstics i va ser el vencedor.

Una de les proves del DéniaVela 2014

L'actual campió de la Copa d'Espanya de Optimits es va alçar amb el triomf després de les dues jornades de competició. Un DeniaVela que va comptar amb la novetat de ser una competició puntuable per Rating. Això va permetre que foren 65 els vaixells participants en les classes de vela lleugera; Musto Skiff, Làser, Europa, Wind Surf, Optimits, catamarà, 595 i 4.20.

Es van realitzar un total de 5 proves quedant la classificació final de la següent manera; campió, Enrique Luján, la segona plaça va ser per a Nicolás Merit, tercer classificat, Pablo Luján, la quarta plaça va ser per a Luis Aroca i la cinquena per Julia Miñana, tots són representants del Club Nàutic Xàbia.

El trofeu per al participant més benjamí va ser per a Àlex Ortega del Reial Club Nàutic Dénia, Mentre que el més veterà va ser, Paco Contrí també d'aquest mateix club. La classificació per als tres clubs amb més participants va ser, el primer lloc per al Club Nàutic Xàbia, segon el Reial Club Nàutic Dénia i el tercer classificat, el Club Nàutic Oliva.