Empat del Garbí Dénia davant la Politècnica de València (25-25)

17 de gener de 2013 - 00: 00

El Garbí Dénia començar l'any amb un empat davant el conjunt de la Politècnica de València (25-25). Els deniers van poder fins i tot endur-se la victòria en tindre un últim atac per endur-se la victòria que no va aconseguir marcar.

El preparador deniers David Salanova no va poder al final comptar amb la gent lesionada que no es va poder recuperar a temps, però va comptar amb una nova incorporació a l'equip, Chano. Un jugador que ve a ajudar l'equip per les nombroses baixes que s'arrossega.

El Garbí Dénia va plantejar un partit basat en la defensa i pràcticament renuncio a la eixida al contraatac. Això porto als jugadors de Salanova ia un partit tranquil, sense precipitacions. Això va fer que des del primer moment les defenses dels dos equips s'imposessin als atacs. A la recta final de la primera part va haver-hi intercanvi de gols arribant-se al descans amb el marcador 13 a 12.

La segona part va començar bé per als deniers ja que a mesura que van passar els minuts van ser poc a poc obrint diferències en el marcador fins posar-se amb 3 gols amunt.

Això va ser així fins a la meitat del segon període on va arribar el pitjor moment dels locals que van tindre una baixada important en el joc d'atac on es van bloquejar. En defensa van encaixar un parcial de 0 a 5 gols en contra que els deixo molt tocats.

Salanova va haver de demanar un temps mort per fer algun canvi en el joc posicional ofensiu deniera. Això va donar els seus fruits perquè va trencar la ratxa positiva de l'equip universitari i va tornar a ficar als deniers en el partit a falta de 5 minuts per al final.

En l'últim minut amb empat al marcador els deniers van recuperar una pilota en defensa i van intentar amb una atac llarg acabar el partit amb un llançament per guanyar, però no ho van aconseguir, arribant-se al final amb el marcador de 25 a 25.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Mezquida, Pau Miralles (3), Luis Mezquida (3), Borja, Chano (2), Pablo Vinaròs (2), Jonatan Ribes (3), Raúl Fluxa (8) , David Moruno (2), Jose Sanchez (2)

Dissabte els jugadors del Garbí Dénia contra el MOLDTRANS MISLATA a partir de les 18: 00 h al Pavelló Municipal de Dénia, iniciant la segona volta de la lliga.