Empat del CFS Dianense en l'últim partit de la temporada jugat a Torrevieja (1-1)

15 de maig de 2018 - 07: 56

El CFS Dianense-Rte Mena es va acomiadar de la competició de lliga amb un empat a un aconseguit a la pista de la UD Torrevella FS.

Els deniers van viatjar amb la intenció de sumar un triomf que els donés l'ascens matemàtic, després de la derrota soferta en la jornada anterior a casa davant el Racing Novelda. Els nois que entrena Luismi Bonet no van poder i després de l'empat els toca a esperar per veure que fan altres equips immersos en l'ascens.

El partit va ser dominat pels blavets de principi a fi. A la primera part els de Bonet van portar la iniciativa del joc davant un rival que es va limitar a defensar i intentar eixir a la contra. Malgrat que els deniers van tindre alguna ocasió, es va arribar al descans amb l'empat a zero.

A la represa, la tònica del partit va ser la mateixa. Els locals defensaven amb intensitat i això els va fer carregar-se de faltes. A l'equador de la segona part ja portaven 5 comeses. L'ocasió més clara la va tindre Pau que es va plantar sol davant el porter local però no va ser capaç d'anotar el primer.

Després de fallar aquesta ocasió, Pau va cometre falta per tallar la contra i el col·legiat li va mostrar targeta roja directa. Els de Bonet van saber aguantar els dos minuts en inferioritat numèrica i no encaixar. Un cop recuperat el quart home, va arribar el primer gol denier, obra d'Igor en aprofitar un rebuig després d'un doble penal llançat per Jordi.

L'expulsió de Borja va ser clau

Aquí va estar la clau del partit, ja que de posar-se de cara per als deniers, se'ls va complicar del tot després de l'expulsió de Borja en celebrar el gol. Aquesta vegada els blavets no van poder aguantar la inferioritat sense encaixar i els locals van empatar el partit.

Després del 1-1, Luismi va decidir jugar de cinc a la recerca de la victòria però una altra vegada el col·legiat es va convertir en protagonista, expulsant Igor ia un rival, però retirant la roja al jugador de Torrevella. Els dos últims minuts els deniers van haver de tornar a jugar en inferioritat per tercera vegada, però els locals no ho van poder aprofitar i el partit va acabar amb empat.

Possibilitats per ascendir

La impotència és total en el si del club denier ja que en l'última jornada de lliga, a ells els toca descansar, de manera que res poden fer per aconseguir l'ascens. Estaran a costa del que faci el UD Torrevieja FS que visita la pista del San Blas, però necessita guanyar ja que l'empat el deixaria amb els mateixos punts que els deniers però amb el gol average perdut.

L'altre equip implicat per l'ascens és l'Elx Dream que juga a la pista de La Nucia FS., Cinquè classificat. Als il·licitans els val guanyar i fins i tot l'empat ja que sumaria els mateixos punts que els deniers, però amb millor gol average.

En cas de triple empat a punts entre CFS Dianense, UD Torrevella i Elx els beneficiats serien els il·licitans, ja que són els que tenen el gol average guanyat amb els dos equips.