L'Elx Dream va doblegar el Dianense-Rte Mena en l'últim sospir (1-2)

06 de març de 2018 - 06: 31

El Dianense-Rte Mena va caure derrotat a casa per 1-2 davant un dels seus rivals directes, l'Elx Dream, derrota que fa descendir als deniers des de la primera a la tercera posició.

El pavelló municipal de Dénia va registrar la seua millor entrada de la temporada, l'afició va respondre a la crida que des del club denier es va realitzar i va marxar amb una cara de disgust ja que el gol del triomf il·licità va arribar en l'últim sospir.

El xoc va començar bé per als xavals que dirigeix Luismi Bonet, Que van disposar d'una ocasió clara en el prime minut del partit. Els locals es van fer amb el control del joc, van moure la pilota i van arribar amb perill a la porteria rival.

La manca d'encert va condemnar els deniers que no van tindre la seua millor vesprada quant a joc d'atac es refereix. Els il·licitans van arribar a comptes gotes a la porteria que va defensar Roc. A falta de dos minuts per al final en una jugada embolicada a l'àrea local, Rubén Martínez va encertar per batre el porter local.

Després d'encaixar el gol, els deniers es van anar cap amunt amb la intenció d'empatar el xoc abans del descans, cosa que no va ocórrer.

Bona reacció deniera

A la represa, els deniers van eixir de nou molt endollats i als dos minuts Borja aconseguia l'empat. Un gol molt celebrat a la grada que es va bolcar amb l'equip. Els visitants no es van sentir còmodes i van seguir arribant molt poques vegades a la porteria que en la segona meitat va defensar, Sergi.

Tal com van anar passant els minuts, els locals van anar creant més i més ocasions, estavellant davant el porter il·licità, que va realitzar dues o tres intervencions quan el públic a la grada cantava gol.

En l'última jugada del partit ia escassos trenta segons per al final, va arribar el gerro d'aigua freda quan Pau Lleó va aconseguir el gol per l'Elx Dream. Ja no hi va haver temps per a més i el xoc va concloure amb la derrota per al Dianense-Rte Mena.

Luismi Bonet ja treballa amb la seua plantilla preparant el seu pròxim compromís que jugarà a La Nucia.