El Sènior Masculí Preferent del Dénia Bàsquet signa la seua tercera victòria consecutiva

10 de gener de 2023 - 09: 00

L'equip Senior Masculí Preferent va començar l'any de la mateixa manera que havia acomiadat el 2022, aconseguint davant La Vila (65-63) la seua tercera victòria consecutiva per deixar enrere el seu complicat inici de curs.

La tònica predominant del partit va ser la igualtat al marcador que es va mantindre durant bona part del mateix, sent dels de Carlos Vila alguna tímida escapada que va partir sempre del bon joc a prop de cistella.

L'última va arribar entre la conclusió del tercer període i l'inici del quart, quan van assolir un avantatge de 10 punts que semblava inclinar la balança a favor dels de Dénia.

Però La Vila no estava disposada a donar el braç a tòrcer i amb un encert extraordinari des de la línia de 6,75 va tornar a comprimir el tempteig, forçant un final incert en què van arribar a disposar del llançament que va poder portar el partit a la pròrroga o fins i tot haver-los donat la victòria.

L'equip va saber competir i adaptar-se a totes les circumstàncies que es van presentar sempre amb la millor actitud, prenent les millors decisions sobre la pista per aconseguir una treballadíssima victòria, que acosta els de Dénia a la zona temperada de la classificació.

La propera jornada l'equip es desplaçarà fins a Ondara per disputar un derbi al qual tots dos conjunts arriben empatats a la classificació.