El sènior femení aconseguix l'única victòria de la jornada per al Dénia Basquet

07 de març de 2022 - 13: 29

La manca de continuïtat en atac del Senior Masculí 1r Nacional DBC-SUMA va complicar molt el matx i va acabar impedint sumar una nova victòria en el desplaçament realitzat aquesta setmana a la pista d'Onil (71-64).

D'entrada controlem el matx a través de la nostra defensa i el domini del rebot. Tot i que aviat van començar a veure's les nostres dificultats per anotar contra la seua tancada defensa, érem capaços gràcies al nostre esforç d'escapar-nos amb vuit punts d'avantatge durant el segon quart.

Onil no obstant va remuntar aprofitant els nostres dubtes cada vegada més grans i en els seus millors minuts es va distanciar per sobre dels deu punts d'avantatge.

Bernardo Sanz va aconseguir que l'equip s'ordenés i la producció ofensiva va tornar a pujar, igualant-se el marcador quan només restaven dos minuts per al final.

El més gran encert en accions individuals dels locals en el desenllaç del partit els va acabar donant la victòria.

La setmana que ve l'equip tornarà a haver de disputar doble jornada enfrontant-se a Elx divendres a Joan Fuster, i visitant diumenge el líder de la classificació al pavelló de Novelda.

Senior Femení Preferent

L'equip Senior Femení Preferent va disputar a Pego una nova jornada de lliga imposant-se als seus rivals en un ambient fred i un poc desangelat (25-50).

El partit no va arribar a l'hora de temps real de durada, davant d'unes locals que només disposaven de sis jugadores per disputar-les i que es van refugiar en una tancada zona durant els quaranta minuts.

Amb poc ritme i sense possibilitat d'entrar en dinàmica, les de Juan Luis Pérez van haver d'adaptar-se a les circumstàncies i estirant d'ofici van anar segellant una nova victòria, cosa que potser fos al final l'única cosa destacada del viscut en aquesta trobada.

L'equip ha d'anar recuperant el nivell que tenia abans de les interrupcions per la pandèmia si vol arribar a les millors condicions al final d'aquesta segona fase de la competició.

La setmana que ve hauran de jugar dos partits davant Teulada, dissabte com a visitants i diumenge al matí com a amfitriones, recuperant així una de les jornades ajornades al seu dia a causa de la pandèmia.

Sènior Masculí Preferent

El Senior Masculí Preferent va allargar una setmana més la seua mala ratxa i no va poder amb El Pilar de València (45-73) en partit disputat al pavelló de Joan Fuster.

Els de Carlos Vila van saltar a la pista convençuts de ser capaços de competir, i van fer un bon primer quart que va finalitzar equilibrat.

Un dur parcial en contra encaixat al segon quart gràcies al gran encert dels valencians a la nostra cistella, va posar no obstant molt costa amunt el partit per als nostres.

Tot i això, vam saber reposar-nos a base d'orgull i intensitat en defensa sense donar el partit per perdut en cap moment. Però no vam tindre tota la sort necessària de cara a cistella i els nostres rivals van tindre paciència per encaixar la nostra reacció sense inquietar-se, i trobar després el moment per sentenciar la seua victòria.

La setmana vinent visitarem Algemesí, una altra pista complicada per la fortalesa del rival, davant els quals no obstant haurem de tractar de donar el millor de nosaltres mateixos per començar a sumar de nou punts a la classificació.

Junior Femení Preferent

El líder Godella es va mostrar molt superior a l'equip Junior Femení Preferent en partit disputat dissabte al pavelló de Joan Fuster on amb prou feines vam poder presentar batalla (45-87).

La falta de convenciment de les de Juan Luis Pérez, les baixes amb què afrontàvem el matx i sobretot la fortalesa de les valencianes es van emportar les idees treballades per mirar de sorprendre'ls.

Godella va dominar per complet els taulers i va imposar sempre el ritme del partit, manant de principi a fi al marcador portant-se una victòria que ens obliga a concentrar-nos i unir-nos més si és possible per fer un bon paper en el que resta d'aquest Campionat Preferent.

Lamentar la lesió de Laia Molina que se suma a la llista de baixes de l?equip. Esperem que totes es recuperin al menor espai de temps possible i puguen anar retornant a la dinàmica de treball del grup.

Júnior Masculí Preferent

El Junior Masculí Preferent no es va poder emportar la victòria del pavelló Miguel Buigues de Xàbia (66-41). Vam jugar una molt bona primera part, llegint correctament el partit que plantejava Xàbia, aconseguint trencar la defensa amb ordre i sent capaços en atac de tindre equilibri, ocupant molt bé els espais i amb bon rendiment en el rebot.

L'únic però eren els nostres percentatges a l'hora de culminar la bona feina feta, situació que va ser una constant durant tot el partit i que va fer que ens anéssim al descans amb un desavantatge de quinze punts gens acords amb el vist sobre la pista.

Encara que ho seguim intentant els nostres ànims van anar decaient ja que les sensacions eren d'estar jugant un bon partit sense assolir el resultat que esperàvem. Joventut va acabar sentenciant el resultat a l'últim quart en no acabar arribant el nostre desitjat canvi de tendència ofensiva.

La setmana que ve l'equip afrontarà a Joan Fuster un partit molt important en la lluita per la permanència davant del Don Bosco de València, un rival directe que ens va vèncer fàcilment a la primera volta i davant de qui haurem de mostrar la nostra millor cara per intentar sumar la victòria .