El Rte. Polígon en guanyar a Assegurances Reale Ondara arriba a la tercera plaça en la classificació

14 de maig de 2014 - 00: 01

Es va disputar la jornada 32 de la lliga comarcal Futbol Sala ACYDMA en què el líder, Assegurances Reale va tindre jornada de descans. Va destacar el triomf aconseguit pel conjunt del Rte. Polígon enfront de Assegurances Reale Ondara per 2 a 4. Amb aquesta victòria l'equip restaurador arriba a la tercera plaça de la classificació.

Rte. Polígon derrotar 4 a 2 a Assegurances Reale Ondara

També és significatiu la baixada que ha donat en les últimes jornades un equip com el CD. Teulada que va caure davant el Rotulart per 3 a 0 i això li ha fet baixar fins al setè lloc de la classificació.

L'Hotel Nou Romá es va imposar amb claredat al conjunt dels Poblets per 2 a 6 i seguix en el segon lloc tot i que a deu punts del líder però amb deu d'avantatge sobre el tercer classificat.

La golejada de la jornada va arribar en el partit entre el Bernardos i Dolç Bebe. La victòria va ser per als segons per 3 a 10, de manera que el Dolç Beu és quart a la classificació. Molt a prop camina el Ràfol que va ensopegar davant l'Ultra Groc per 3 a 1 i això l'ha portat a perdre la tercera plaça per quedar-se al cinquè lloc igualat amb Dolça Bebe. Proyesplac va caure a casa davant Lli Roselló per 2 a 3, mentre que Maxim Sound va vèncer al Bar Juaniquito per 2 a 0.

On s'estrenyen les coses és en la classificació de golejadors. Seguix liderada per Jorge Llopis del Assegurances Reale amb 52 gols, però qui aprofito el descans de Jorge va ser, Igor Díaz, de l'Hotel Nou Romá que s'ha situat a un sol gol.

En la competició de Copa, les semifinals les jugaran el dia 29 de maig l'anada, els equips de Ràfol i Ultra Groc i en l'altra es veuran les cares, Assegurances Reale i Hotel Nou Romá. Els partits de tornada seran el dia 13 de juny.