El partit de la jornada va caure del costat del Stilos Ràfol en guanyar el Reale Audiòfons Romany per 7 a 2

11 d'octubre de 2018 - 06: 58

El partit de la jornada quarta en la lliga comarcal de Acdyma es va disputar al pavelló de Ràfol entre el Perruqueria Stilos Ràfol i el Reale Audiòfons Romany. Un xoc entre dos equips clàssics que sempre lluiten pel títol de lliga. En aquesta ocasió, la victòria va ser per als actuals campions de lliga, el Perruqueria Stilos Ràfol, per 7 a 2.

Partit molt dinàmic i vibrant com sol ser habitual cada vegada que aquests dos equips es veuen les cares. Molt respecte entre les dues formacions i les primera ocasions clares van ser per als locals. El meta Bofí amb unes bones intervencions va impedir que arribés el gol.

Amb el pas dels minuts el joc es va anivellar i va aparèixer la figura del porter local Bartolo que no va voler ser menys que el seu col·lega i també va parar la seua. Es van avançar els locals amb un gol de Nil. Amb el 1 a 0 va arribar el merescut descans per a tothom.

Joc ofensiu a la segona meitat

A la segona meitat, van tornar a avançar-els locals amb una diana de Menacho. Nico Bertó va reduir les diferències al marcador. Xavi va posar el 3 a 1 abans que Nico Bertó tornés a acostar al seu equip, amb el 3 a 2. Nil va tornar a marcar per als locals el 4 a 2
Faltaven nou minuts per al final i Reale Audiòfons Romany va eixir amb porter jugador, en tres robatoris de pilota en el mig camp Stilos assoliment materialitzar tres gols més.

H Nou Romá no cedeix

A la resta de partits de la jornada ressenyar la victòria ajustada del H Nou Romá per 4 a 3 davant el Constr. González Barber, de manera que seguixen com coolideres.

La Xara Innconect seguix el seu pas ferm i va golejar a domicili a Bar Axicotetós per 4 a 8. En el duel entre equips d'Ondara, la victòria va ser per al B Aguilar que va vèncer a Casa Llobell per 1 a 3. Ademar, es va imposar a Folixa per 4 a 1. Mentre que B Xaló va tirar endavant el seu partit davant Poblets amb una triomf per 3 a 1.

Futsal Pedreguer va acréixer la crisi del AgroBenissa al qual va golejar per 5 a 1. Els xocs més igualats van ser els que van jugar; Mik Mik i Baleària, Amb victòria per als de la naviliera per 3 a 4. També igualtat total en el Rte La Fontana i El Racó de David, amb triomf per a aquests últims per 2 a 3.