El Paidos va tornar a donar tot un recital de bon joc per guanyar al Pilar València per 6 a 5

26 de novembre de 2012 - 11: 34

El conjunt del Paidos-F. Fernández seguix imparable a la lliga Nacional Juvenil de futbol sala. Compte seus vuit partits disputats amb vuit victòries, l'última davant l'equip del Pilar València al que va guanyar per 6 a 5.

El xoc es va jugar al Pavelló municipal de Dénia, que registre una altra vegada una gran entrada de públic, que l'hi pas en gran, sense parar d'animar als seus jugadors.

El partit va començar amb domini local, tot i les ocasions creades, el gol es va resistir als col·legials. Els valencians tampoc van renunciar a l'atac i amb una pressió a tota pista va dificultar la eixida de la pilota als xavals del Paidos.

La insistència del Pilar va tindre la seua recompensa mitjans de la primera meitat, quan van aconseguir inaugurar el marcador amb el 0-1. La reacció del Paidos va arribar immediatament després amb un gol de Fede, en culminar una bona triangulació.

A partir d'aquest moment va ser el Paidos qui va passar a dominar la situació. Va marcar el segon gol mitjançant una bona assistència de Pol a Alex Pla, que estigui aprofito per posar el 2 a 1. En l'última jugada de la primera part va arribar el 3-1 obra de Ximo.

La segona part va començar amb un equip visitant molt endollat, davant un Paidos excessivament relaxat. Els valencians es van aprofitar de la pájara local i culminen una remuntada impressionant amb què es va arribar a l'equador d'aquesta part amb 3-5 al marcador.

A partir d'aquí Paidos va començar una pressió asfixiant que va fer que l'equip visitant es carregués de faltes. A 4 minuts per al final, de doble penal va arribar el 4-5 per mitjà d'Alex Pla.

Va ser llavors el públic qui porto a coll l'equip, jugant de porter jugador, Toni Tent va posar el 5-5 en l'electrònic a falta de 2 minuts. En un mà fora de l'àrea a falta d'1 minut i va arribar el doble penal que va donar la victòria obra de nou d'Alex Pla, 6-5.

Ara la competició per a dues setmanes pel pont i pels entrenaments de la selecció valenciana, Alex Pla i Fran Vives seguixen passant talls a la selecció i tenen tots els números per ser a la llista definitiva.

Van jugar i van marcar: Sergi, Fran, Fede (1), Javi Corts, Toni Polo, Ximo (1), Toni Tent (1), Alex Pla (3), Christian, Pau, Guillem i Santi.