El Paidos va patir molt per igualar l'avantatge del Xelva (5-5)

06 de febrer de 2013 - 00: 00

El líder de la Lliga Nacional Juvenil va haver de patir molt per igualar el marcador en el seu partit davant del Chelva. El partit va arribar al temps reglamentari amb empat a cinc.

Els primers minuts del partit van ser molt intensos, el Chelva es va avançar al marcador, amb el 0 a 1. però Paidos va tindre coratge per no enfonsar-se. Va aconseguir en primera instància empatar i posteriorment posar-se per davant en el marcador.

Després d'aquest començament frenètic, el joc es pausó, les defenses van prémer més i el Paidos va cedir la pilota al seu rival. Els valencians amb un joc molt ràpid van tindre diverses ocasions per empatar, però van fallar en els metres finals.

Els deniers no van trobar la manera de sobrepassar el sistema defensiu del seu rival. El Chelva empatar en aprofitar una ràpida contra que va sorprendre el Paidos. Amb l'empat a dos, el conjunt deniera va acusar el cop.

Els valencians es van fer amos de la pilota i al Paidos se'ls va veure patir al camp. El tècnic dels col·legials, va haver de demanar temps mort per aclarir les idees als seus. No va sorgir efecte, perquè el Chelva va marcar el tercer gol a falta de tres minuts per al descans.

A la recta final del primer període, va arribar el quart gol per al Chelva, en aprofitar una jugada d'estratègia. Amb 2 a 4 es va arribar al descans.

Al vestidor denier, les idees es van deure d'aclarir, ja que el Paidos va eixir de forma molt diferent a la segona part. Va pressionar molt amunt al seu rival, a qui li va costar molt eixir del seu camp. Les ocasions es van succeir a la porteria valenciana. Però quan millor estava el Paidos, va arribar en una ràpida contra, el cinquè per al Chelva.

El cinquè gol valencià va obligar el tècnic local, Raúl Gil a arriscar posant a la pista, el porter-jugador. La nova tàctica va donar els seus fruits, ja que en només dos minuts van arribar dos gols per als col·legials. L'emoció amb el 4 a 5 va despertar a l'afició.

A falta de 4 minuts, en una jugada de rebot, el Paidos va empatar a cinc, però el seu tècnic va ser ambiciós i malgrat que l'empat li servia, va buscar la victòria, deixant al porter- jugador. Al final del xoc es va arribar amb empat a cinc en un partit que va deixar satisfet al nombrós públic que va assistir al pavelló de Dénia.

Pel Paidos van jugar i van anotar; César, Santi, Toni Tent (2), Franc (1), Alex Pla (1), Ximo, Fede (1), Javi, Pau, Christian, Pol i Guille.

Proper partit, dissabte a les 16: 00 hores al pavelló municipal de Borriana. Complicada eixida que ens dirà fins on pot arribar el Paidos aquesta temporada.

Alex Plá seu gol va valer l'empat per al Paidos-F.Fernández.