El Paidos-F. Fernández Lluna es proclama campió de lliga del grup 3º Juvenil

14 2019 abril - 17: 26

El Paidos-F. Fernández Luna ha aconseguit el títol de campió de lliga del Grup 3º juvenil de la Comunitat Valenciana després de la seua ampli triomf a la pista de l'Elx CF. Els deniers van vèncer per 2 a 7, resultat que va permetre als xavals que dirigeix ​​Raúl Gil cantar victòria.

El Racing de Novelda va golejar el FS Petrer, al qual va derrotar per 6 a 0, però de res li serveix ja que la lliga ha conclòs amb l'equip col·legial al capdamunt de la classificació amb 54 punts pels 49 que ha sumat el conjunt de Novelda.

El xoc disputat al pavelló el Toscar d'Elx va estar dominat de principi a fi pel conjunt denier. Els de Gil van saltar a la pista sabent el que hi havia en joc. És per això que van imprimir un alt ritme de joc. Al minut 2 Pau Argudo va obrir el marcador per als col·legials. Un gol que va servir per tranquil·litzar l'ànim dels seus companys.

En ple domini del Paidos, va ser Isaac qui va fer el segon en el minut 11. Sense temps per reaccionar, va arribar el tercer obra de Carles que va concedir un clar avantatge per als visitants, 0 a 3. Abans d'arribar al descans, de nou, va ser Isaac qui va batre la porteria local deixant el 0 a 4, resultat amb què es va arribar a la mitja part del xoc.

A la segona meitat, l'entrenador deniera va haver de dominar l'ansietat dels seus jugadors i jugar amb el cap més fred. Als cinc minuts, Jorge va anotar el 0 a 5 i els col·legials es van prendre uns minuts de respir. Els locals van marcar un gol obra d'Álvaro, però de nou Jorge va tornar a ampliar l'avantatge del Paidos Dénia amb el 1 a 6.

A la recta final del xoc va ser l'Elx qui va marcar el seu segon gol per mediació de Karim. La festa es va instal·lar a la banqueta deniera ja que a falta de dos minuts per al final, va ser Pau Argudo qui va tancar el partit anotant el 2 a 7. Els dos minuts finals van ser de pur tràmit i quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit, l'alegria es va desbordar en l'expedició deniera. El seu equip ha tornat a sumar un nou títol de campió de lliga. enhorabona a Raúl Gil, L'entrenador, ia tota la plantilla.