El Paidos-F. Fernández, directe cap al títol en guanyar a Ibi FS (6-0)

26 de març de 2019 - 00: 46

Gran partit del Paidos-Fontaneria FERNÊNDEZ davant el tercer classificat de la categoria, el Ibi FS. El conjunt visitant va començar amb una pressió asfixiant sobre l'equip local, però aquests poc a poc van anar aprofitant els buits deixats dalt pels iberuts per crear-los les primeres ocasions. Els visitants aviat es van posar amb 5 faltes, amb el que van baixar la intensitat. Això ho va aprofitar Isaac per, de xut creuat, fer el primer amb el que s'arribava al descans.

El domini local aviat es va veure recompensat amb un altre gol d'Isaac després d'una bonica paret amb un company. Els d'Ibi van seguir apretant i disposant també d'ocasions, però el porter local, Joan, un cop més va estar incommensurable i va deixar la seua porteria a 0.

Josep, de tir exterior, va fer el 3 a 0 i Pau, després d'una passada en diagonal d'Isaac, feia el quart. Els visitants van optar per treure porter jugador, però no van aconseguir posar en perill als de Paidos. Isaac, de nou a porta buida, i Jorge de penal, van arrodonir un excel·lent partit per ambdós equips.

Els deniers jugaran el seu pròxim partit contra el Racing Novelda, segon classificat. Una victòria els faria campions a falta de 2 jornades per jugar i els classificaria per jugar el play off d'ascens a divisió d'honor juvenil.