El Paidos va demostrar la seua hegemonia a la pista de La Salle Paterna (2-4)

19 de novembre de 2012 - 14: 08

l'Equip Paidos-F, Fernández va demostrar la seua hegemonia en vèncer a la pista de La Salle Paterna per 2 a 4. Un triomf que permet al conjunt denier seguir com a líder de la Lliga Nacional Juvenil. Els deniers han sumat la seua setena victòria en els set partits que han disputat.

Des de l'inici del partit la pressió deniera va asfixiar els valencians. Fruit d'aquest bon treball va ser que la pilota es recuperés molt aviat. Amb aquest clar domini de pilota van impedir que el seu rival poguera atacar la seua porteria.

Un domini clar en el joc que no es va plasmar en el marcador per la falta d'encert en la rematada i les bones intervencions del porter rival. A falta de dos minuts per al descans, La Salle en una jugada afortunada per a ells, va inaugurar el marcador.Tras el llançament d'una falta, hi va haver un rebot que va allotjar la pilota al fons de la porteria del Paidos.

La reacció deniera arribo immediatament i en la sacada de centre de jugada d'estratègia, Toni Tent va aconseguir la igualada. Amb el marcador d'empat a un dos equips es van retirar als vestidors.

A la segona part els deniers van eixir molt endollats a la primera aproximació a la porteria rival, Toni Tent va tornar a marcar.
Minuts més tard, Pau Devesa en dues accions individuals de bella factura va anotar el 1-3 i el 1-4. Un marcador que va donar molta la tranquil·litat a l'afició visitant.

El porter denier, Cesar drecera les poques arribades de l'equip local i en l'última jugada en una acció amb un poc de fortuna va encaixar el gol de La Salle. Al final del xoc el 2-4, va reflectir la superioritat deniera a la pista.

Pel Paidos van jugar: Cesar, Sergi, Pau (2), Alex Lull, Borja, Javi, Fede, Toni Polo, Toni Tent (2), Ximo i Alex Pla.

Pròxim dissabte a les 20: 00 hores, gran partit al pavelló del poliesporteu de Dénia, ens visita el tercer classificat l'AD El Pilar de València