El pàdel va prendre les instal·lacions del Club de Tennis Dénia

22 de setembre de 2016 - 08: 02

El pàdel ha cobrat especial protagonisme aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club de Tennis Dénia, on diumenge es van disputar les finals de la 3a Prova del Circuit Padel Marina Alta.

3º Prova del Circuit de Pàdel de la Marina Alta

En 1ª Categoria Guillermo Ponzoda i Carlos Brito van guanyar a la final a Ezequiel i Nico López. en 2ª Categoria els campions van ser Oliver i Patricio Novoa que van guanyar a German i Miquel. en 3ª categoria, Walter i Juan Carlos Gonzalez van guanyar a Martos i Jose Peiro. en 2ª Categoria femenina Vanesa Navarro i Isa Garcia van guanyar a la final Maria Segarra i Cati Roselló, mentre que a 3ª Categoria les campiones van ser Júlia Colomar i Elia Buigues, després de guanyar a Paloma López i Gemma Rojas.

L'equip femení reprèn la competició

Per la seua banda, l'equip femení de pàdel del Club van reprendre la competició de la Lliga de 2ª Categoria. Les noies van caure per un ajustat 2 a 1 contra el Club de Tennis Pego. Francis Costa i Raquel Molina van caure en un disputat partit per 6 / 4 6 / 3 contra Cristina Siscar i Santi Cabrera, Marisa Montagut i Marta Alvarez no van poder amb Josefa Sendra i Carmen Bordes caient per 6 / 1 6 / 4. La victòria per a l'equip del nostre Club la van aconseguir Alicia Fernandez i Mely Kearley, que van guanyar a Maya Sendra i Carla Miralles 6 / 4 6 / 4.