El juvenil del Paidos es mesura al FS. Castalla a la semifinal de Copa

07 de juny de 2013 - 00: 01

L'equip juvenil del Paidos-F.Fernández es mesura hui al FS. Castalla en una de les semifinals de la competició de Copa. Una trobada que es jugarà a les 21 hores al pavelló municipal.

Els deniers no han tingut molta sort en el sorteig ja que la boleta va ser capritxosa al emparejarles amb la seua bèstia negra aquesta temporada. Cal recordar que va ser precisament el Castalla qui els va arrabassar la possibilitat de ser campions de lliga. Ara arriba l'hora de la revenja per als col·legials. Haurà de jugar amb molt de cap sabent que és una eliminatòria a doble partit. El xoc de tornada es jugarà diumenge a les 12`30 al pavelló municipal de Castalla.

Els deniers han arribat a aquesta semifinal després d'empatar a dos a la pista de l'Nova Elda. Els deniers van afrontar el xoc amb l'avantatge d'un gol del partit d'anada (3-2).

La trobada es va jugar al pavelló "Ciutat d'Elda", que registre una bona entrada. Els dos conjunts van afrontar el xoc sabent el que hi havia en joc. De eixida, un ritme molt alt de partit, els locals apretant davant un Paidos que els va plantar cara.

Les bones actuacions de tots dos porters van evitar que el marcador es mogués, arribant-se al descans amb empat a zero al marcador.
La segona meitat, va ser diferent, el primer equip en marcar va ser el Nova Elda. Un gol que no va servir per enfonsar el joc del Paidos. Pocs minuts després Alex Plá deixo segell de l'enorme qualitat que atresora aconseguint el gol de l'empat.

El Elda va arriscar i en una jugada de fortuna va aconseguir marcar el segon gol. Restaven cinc minuts per al final, i l'entrenador del Paidos va decidir jugar-se el tot pel tot. Va posar en pista la figura del porter-jugador i li va eixir molt bé, ja que a falta d'un minut per al final del xoc, Toni Tent va anotar el segon gol del Paidos.