El juvenil del Dénia Futsal haurà de remuntar l'eliminatòria a casa

01 de maig de 2013 - 00: 00

El CDDénia FS juvenil haurà de remuntar l'eliminatòria a casa, al perdre en l'anada de les semis dels playoff d'ascens a Lliga Nacional Juvenil. Els deniers, que van acusar les múltiples baixes, van caure derrotats per 4-3 davant Elda, un rival que no va ser superior però que sí va estar més encertat.

Els juvenils van començar nerviosos i sense dominar el partit, tal com estan acostumats. Tot i així, van aconseguir avançar-se al marcador amb dos gols, un d'Igor i un altre de Lunar.

Però la inquietud va seguir en els deniers i, en tot just un minut, els locals van empatar, amb una bona transició ofensiva. Poc després va arribar el segon amb un dubtós penal. Al descans es va arribar amb empat al marcador (2-2).

A la represa els deniers van despertar i van prémer als locals però una pilota llarga va permetre a l'equip d'Elda posar-se 3-2 al marcador. Minuts després i després una badada defensiva dels de Jaume Moreno, els locals van posar el quart en el seu caseller.

L'eliminatòria es va posar complicada però en l'últim minut, Borja aconseguia el tercer per l'Dénia i amb 4-3 va finalitzar la trobada.
Pels juvenils van jugar: Enrique, Miguel, Álvaro B. Pau M., Igor (1), José Lunar (1), Jordi, Borja (1).

Els de Jaume Bru tenen la volta aquest dissabte 4 de maig a les 18 hores al pavelló del Poliesporteu Municipal i esperen el suport de tota l'afició deniera