El juvenil B del CD Dénia seguix pagant car els seus errors defensius i va caure davant la UE Gandia (0-3)

08 d'octubre de 2018 - 05: 59

Mal partit el que va disputar l'equip juvenil del CD Dénia "B" al camp Diego Mena davant la UE Gandia. Els deniers van cometre errors infantils que li van costar molt cars, sobretot en el primer gol, que va arribar en moments psicològics en estar a punt d'arribar al descans.

En l'arrencada de la trobada el joc va estar d'un costat a l'altre sense cap criteri. Cap dels dos equips va aconseguir posar la pausa necessària per aconseguir donar tres passades seguides. Va ser el més semblant a un partit de tennis, amb pilota d'un camp a un altre, però gairebé sense profunditat.

En aquest joc insuls van ser els gandians els que a poc a poc es van ficar de ple en la trobada, davant un rival al qual se'l va veure molt trist sobre el rectangle de joc. Als locals els va faltar tindre més la pilota, jugar en profunditat i sobretot contundència en defensa.

Era el minut 43 quan, va arribar el primer gol de la vesprada obra d'Edgar que va aconseguir transforma un cop franc directe des de fora de l'àrea. Un gran gol davant el qual res va poder fer el porter local, Álvaro. Un gran gol que li va donar avantatge al conjunt viola. Va ser un gerro d'aigua freda per als xavals locals que es van veure amb una llosa massa pesada d'alçar. Al descans es va arribar amb el 0 a 1.

Impotència en la segona meitat

Després del pas pels vestidors, els deniers van eixir amb l'aire nou per intentar remuntar el marcador advers. Però va ser més voler que poder, els gandians es van mostrar superiors en el terreny de joc i al minut 67 Ximo va col·locar el 0 a 2, que va deixar sentenciat el xoc.

A la banqueta deniera es van buscar solucions donant entrada a Llop ia Marco, però les coses no van canviar i els nois gandians es van mostrar molt a gust, sense passar aclaparaments.

Al minut 78 va arribar el 0 a 3 obra de Carles Vazquez que va deixar morts als locals que ja no van poder fer per arreglar un marcador tan advers. Al final del temps reglamentari es va arribar amb aquest marcador.

Ara arriba el moment per reflexionar, l'equip porta tres derrotes consecutives i el que és per estudiar ha encaixat 12 gols en aquests mateixos partits. Amb aquests números és complicat no caure a la zona baixa de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Álvaro, Borja Martí, Marc(Guillermo 46'), Rodrigo, Marcilla, Guillem, Morote, Eduardo(Marc 75'), Víctor, Plamen(Lobo 68') i castell(Marius 60').

UE Gandia: Pau, Ballester, Guillem (Figueres 70 '), Vaig prendre (Joan 54'), Carlos, Ximo, Edgar, Reina (Carlos Andrés 72 '), Torres, Costinuic (Insa 60') i Popa.

gols: 0-1 Edgar 42 '. 0-2 Ximo 67 'i 0-3 Carlos 78'.

àrbitre: Moreno Escrivà que va amonestar amb cartolina groga als locals; Borja Martí, Marius i el tècnic Sants. Pels visitants la van veure, de Quero, Ximo i Figueres.