El Ifac Calp va donar poques opcions a les nenes del Paidos (6-57)

20 de febrer de 2013 - 00: 00

Les nenes del Paidos van tindre poques opcions de victòria davant el Ifac Calp (6-57). Aquest va ser el ùltim partit de la primera fase. Les deniers van rebre al pati del seu col·legi la visita d'un dels conjunts més potents de la competició, de fet està situat a la tercera plaça.

El partit va començar amb emoció, ja que l'equip col·legial es va posar per davant en el marcador, i les primeres accions defensives van impedir a les visitants anotar. Aquesta igualtat tan sols va durar els tres primers minuts, fins que l'entrenador visitant va demanar un temps mort.

A partir d'aquest moment, les diferències entre els dos equips es van fer patents, aprofitant l'equip visitant els seus avantatges físiques. Com a la resta de partits amb tanta diferència, les jugadores del CD Paidos van tornar a demostrar que per a elles aquesta temporada és d'aprenentatge.

Les colegialas van aprofitar l'oportunitat per seguir millorant individualment i col·lectivament. Malgrat aquestes dificultats, les jugadores col·legials no es van rendir. Es tractava de seguir millorant de cara a la segona fase de la competició.

Quant l'entrenador visitant va situar a un equip físicament semblant al de les col·legials, probablement jugadores de primer any, durant l'últim quart, les deniers van demostrar que poden competir d'igual a igual la temporada que ve.

El proper cap de setmana és de descans, ja que s'elaboraran els nous calendaris per a la segona fase de la competició, la fase de campionat preferent, que començarà el dissabte 2 de març. Els equips implicats costat de l'equip col·legial són Clivus Bàsquet, CB Terralfas, EMB Dénia 2001.

En aquest partit pel Paidos van jugar i van anotar; Elena (-), Maria (-), Valeria (4), Carmen G. (-), Marina (-), Laura (-), Aida (2), Ainhoa ​​(-), Lucía G. (-).