L'Hèrcules CF va mostrar el seu poder guanyant amb claredat al CD Dénia "A" (1-5)

08 d'octubre de 2018 - 06: 53

El líder del grup VIII de Lliga Nacional Juvenil, l'Hèrcules CF, va mostrar el seu poder guanyant amb claredat al juvenil "A", de l' CD Dénia, Per 1 a 5. El xoc disputat al camp Rodat començar molt bé per als deniers ja que quan tot just es portaven jugats 2 minuts de joc, Miguel Mut, capità dels groguets va aprofitar un rebuig a l'àrea herculana per inaugurar el marcador.

A partir d'aquest moment i va salvar algunes tímides arribades a l'àrea visitant, el joc va estar controlat pels jugadors de la capital alacantina. El seu poder físic en cada pilota dividida es va plasmar sent l'esfèric sempre per als visitants.

A poc a poc van anar arribant amb perill sobre l'àrea defensada per David. El porter local va haver de treballar durament intervenint amb encert en algunes rematades dels herculanos.

Passada la mitja hora de joc el desconcert en l'equip de David Mallol va anar creixent. Al minut 36, Alejandro amb un precís remat va anotar el gol de l'empat. Un gol que va molt malament als locals. Un minut més tard, Espinosa va posar el 1 a 2, després de rebre una gran assistència d'un company. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Desfeta en el segon temps

Les coses en lloc de millorar van anar a pitjor. L'equip dianense va encaixar el tercer gol als deu minuts, obra d'Espinosa. A partir d'aquest moment només va existir el conjunt herculà sobre el rectangle de joc.

Els canvis realitzats per Malloll no van sorgir efecte i l'equip es va enfonsar i els visitants van controlar a plaer el joc. Van augmentar el seu avantatge amb un altre gol d'Alejandro i un de posterior de Moreno.

Significar que la gran ovació del matí se la va emportar David Chelli, el juvenil deniera que defensa els colors de l'Hèrcules CF i que va entrar en la segona meitat.

Al final derrota sense pal·liatius per al juvenil "A" del CD Dénia que ja suma quatre jornades sense guanyar el que fa que l'equip baixi a la penúltima plaça. Una derrota que sembla que pot encendre les alarmes al si de la directiva deniera.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: David, Sardi, Raúl (Pedro 46 '), Ahumada, Miquel, Kristian, Javi, Benavent (Marc 63'), Carls Robert (Escrivà 56 ') i Vengut (Josep. 59').

Hèrcules CF: Iglesias, López, Vallino, Burckharotv, Sergi, David, Velazquez, Berenguer (David Cheli 71 '), Alejandro (Torres 73'), Espinosa (Pablo 73 ') i Laosa (Moreno 78').

gols: 1-0 Miguel 2 ', 1-1 Alejandro 36', 1-2 Espinoza 38 ', 1-3 Espinoza 55', 1 - 4 Alejandro 68 'i Moreno 86'.

àrbitre: Zambrano Pérez, que va amonestar amb groga als locals; Vengut, Benavent, Pere, Ahumada i Miguel. Pels visitants van veure grogues