El Gin Running Tonic a la Volta a Pego

07 de maig de 2014 - 13: 09

Una setmana més els atletes pertanyents al grup Gin Running Tonic van participar en una prova atlètica popular. Van acudir a la XXXII Volta a Peu de Pego, cinquena cursa puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta. La prova reina va constar d?un traçat de 10 quilòmetres que van ser exigents per les baixades i pujades que hi va haver.

El Gin Running Tonic a Pego

El millor atleta d'aquest grup va ser Àlex Monllor que va entrar amb un temps real a la línia de meta de 41: 11. Miguel Angel Martínez va realitzar un registre de 43: 20. mentre que Diana Bisquert va tornar a estar entre les millors de la categoria sènior femenina. El temps de la deniera va ser de 44: 09.

Van aconseguir baixar dels 50 minuts els següents atletes; David Ribes, (45: 10), Joan Sapena (46: 18), Víctor Bahamonde (46: 19), Javier Ivars (48: 15), Carlos Grimalt (48: 38), Pablo Vera i Emilio Ronda (49: 01).

En menys de 1 hora van cobrir el recorregut, Roberto Soto (50: 42) i Ramon Grimalt (51: 42). Mentre que Lidia Maynero va fer (1: 00.45) i Luis Armell (1: 00.47).

A la cursa de Pego, l'atleta, Moisès Blesa del denia.com tornar a tindre una gran actuació, va entrar en meta amb un registre de 41: 14, entrant en el lloc 68 de la categoria sènior.

També hi va haver presència d'atletes d'aquest grup a la II Cursa Popular Solidària de Bufali. Allà van estar participant, Juan Sapena (45: 02), Víctor Bahamonde (45: 02) i Javier Ivars (46: 17).