El Garbí Dénia va estrenar el seu caseller de victòries en guanyar a San Joan (22-26)

30 d'octubre de 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia sumar la seua primera victòria d'aquesta temporada a domicili, en vèncer a la pista del Sant Joan per 22 a 26

El partit va començar igualat, amb alternances en el marcador sense que cap equip obrís una renda de més d'un gol. L'intercanvi de gols va venir bé als nois entrenats per David Salanova.

N'hi va haver prou pujar la intensitat defensiva deniera i controlar més les passades en atac per evitar els contraatacs del Sant Joan. La defensa posicional dels homes de Salanova, va crear molts problemes a l'atac rival. Els locals no van poder salvar-la. Mentre el Garbí Dénia, amb un joc més ordenat en atac va tindre la paciència necessària per fer una bona selecció de llançament que el va portar a anar-se'n al descans amb avantatge (11-14).

Els millors minuts de joc deniera van arribar al començament de la segona part. Amb un gran treball defensiu, van evitar que el seu rival aconseguís anotar fins després de 8 minuts de joc.

A poc a poc els avantatges van anar augmentant a favor dels deniers fins anar-se'n de 6 gols. A partir d'aquest moment, el joc ofensiu dels homes de David Salanova va ser més pausat. Es va buscar amb això gestionar bé el temps junt a l'avantatge adquirit.

El partit va concloure amb un marcador de 22 a 26. L'alegria de tota l'expedició deniera quedo plasmada sobre la pista. Les abraçades i el rostre dels jugadors ho van dir tot. Per fi van poder assaborir un triomf, encara que el millor és que l'evolució del joc col·lectiu quedo palpable en aquest partit.

Pel Garbí Dénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Mezquida, Borja (1), David Moruno (3), Pau Miralles (3), Raúl Fluxa (11), Luis Mezquida (1), Borja Alemany (2), Jose Sanchez (1), Carles Miralles, Pablo Mari (3), Pablo Vinaròs (1)

Dissabte el Garbí Dénia rep al pavelló de Dénia, a l'Almoradí, en un partit que jugarà a les 18 hores.