El Garbí Dénia va debutar amb derrota a la segona fase de la lliga

21 de febrer de 2019 - 01: 06

El Garbí Dénia va debutar amb derrota a la segona fase de la lliga de 1ª Autonòmica d'handbol, en caure a la pista del CH Santa Bàrbara Monòver per 34 a 29.

Els deniers van iniciar la trobada amb molt poca intensitat, tant en el pla defensiu, permetent moltes penetracions dels jugadors locals, com en atac on van cometre molts errors que es van traduir en pèrdues de pilota. El conjunt local va saber treure profit per manar en el marcador.

Amb el pas dels minuts la intensitat dels homes que dirigeix ​​David Salanova va anar creixent i van recuperar bones sensacions. Això els va permetre retallar els avantatges locals, entrant en un període de diverses alternances al marcador. A la recta final del primer temps van tornar els errors i el Monòver, amb un parcial de 3 a 0, va marxar al descans amb avantatge de dos gols, 16 a 14.

La idea dels jugadors del Garbí Dénia en la segona meitat va ser la d'intentar donar-li la volta al marcador el més aviat possible. Però en defensa van tindre molts problemes per frenar l'inspirat joc ofensiu dels locals. Uns minuts dolents dels deniers van provocar que el seu rival marxés de 10 gols al marcador.

Tot i la reacció de l'equip visitant, ja no van entrar en possibilitats de guanyar el partit, per la qual cosa es van dedicar a retallar el màxim el desavantatge i acabar maquillant el marcador. Al final del temps reglamentari es va arribar amb la puntuació d'34 a 29.

L'equip ha treballat durant la setmana per rebre aquest dissabte, al pavelló municipal de Dénia, a les 18 hores, la visita del CB Santa Pola.