L'equip Denia.com va donar la cara a la Cursa Popular de Pedreguer

29 2014 abril - 18: 58

Bon nivell el mostrat pels atletes de l'equip denia.com a la Cursa Popular de Pedreguer. A la tornada a la competició a les proves puntuables per al Circuit Marina Alta, els cinc components van mostrar el seu moment de forma.

El primer dels atletes d'aquest equip va ser Moisès Blesa que va realitzar una gran carrera aconseguint entrar en el lloc 45 de la classificació general, sent el 25 en la seua categoria sènior. El seu temps real va ser de 38: 51.

Ramon Sendra va ser un altre dels destacats aconseguint una marca de 45: 56. Mentre que Carlos Pozuelo va aturar el cronòmetre en 52: 54. esperança Pozuelo acabo en el lloc 23 de la seua categoria Veteranes A amb una marca de 58: 22. Per la seua banda, Jaume Sendra va aturar el temps en 59: 12.