L'empat del Dénia a Catarroja no li serveix de res (2-2)

28 2013 abril - 11: 09

Catarroja CF: Mario, Guille (Benji, 46 '), Gozalbo, Pla, Esteve, Jon, Juanma, Óscar (Monleón, 77'), Granero, Jordi (Senchermés, 53 ') i Floro.

CD Dénia: Cels, Garrido, Nico, Baixauli, Ferran, Dani, Michael, Escobar, Mono (Borja, 60 '), Cristian (Gervasio, 46 ') i Ribes (Civera, 46').

Gols: 1-0 Gozalbo (24 '); 2-0 Jordi (45 '); 2-1 Mono (48 '); 2-2 Civera (74 ').

Àrbitre: Lluna Olarte, auxiliat a les bandes per Carbonell Leal i Robles García. Va amonestar als locals Jon, Óscar, Floro i Benji. Va expulsar per doble amonestació al tècnic visitant Guillermo Santos.

El Dénia es queda al caire de l'abisme després del seu empat a Catarroja a dos gols. I hauria pogut ser molt pitjor, a punt va estar de caure a un precipici sense fons ja que va arribar al descans perdent per 2 a 0.

Els nervis es van deixar notar sobretot en els homes que van formar la línia defensiva. Es van cometre molts errors, manca d'encert en els lliuraments, relaxació en les marques i això ho va aprofitar molt bé un Catarroja molt més tranquil.

El fet que els valencians ja no es juguessin res, els va fer estar molt més tranquils sobre la gespa. Al minut 24, Gozalbo va avançar els locals en rematar de cap un servei de córner. Unes vegada més el Dénia va encaixar un gol en jugada a pilota aturada.

El gol va evidenciar molts més nervis en els jugadors que dirigeix Guillermo Santosjuanes. La cosa es complico molt quan al límit del descans, va arribar el segon gol per als blanc i blaus. Jordi va marcar el segon i deixo molt tocada a l'expedició deniera.

A la segona meitat, els canvis introduïts pel míster denier es van notar. La presència d'Gervasi i Roberto va permetre ordenar més el joc del Dénia. Als tres minuts, Mono amb una rematada de cap va escurçar les diferències i va fer somiar amb la remuntada.

El Catarroja va seguir fidel al seu esquema i va tindre alguna arribada amb perill sobre la porteria de Celso. El Dénia va empatar amb un gol de Roberto que semblava ser el camí del triomf del seu equip. El Dénia va voler però no va poder i va ser Sergio Floro qui va tindre l'última oportunitat per a l'Catarroja, però Celso va aturar.

Al final del xoc un empat a dos, que no li serveix per res al Dénia que veu com l'Acer augmenta el seu avantatge en quatre punts.
Les quatre jornades que resten per al final de lliga ens semblen molt difícils per a un Dénia obligat a guanyar a totes per salvar la categoria.