L'empat aconseguit a Algemesí permet al CD. Dénia conserva la tercera plaça

01 de març de 2015 - 09: 10

Bonic partit el que van disputar el Algemesí CF., i el CD. Dénia, a qui li va faltar únicament els gols, ja que va concloure amb empat a zero. El punt aconseguit al camp municipal d'Algemesí, permet al conjunt de la Marina Alta conserva la tercera plaça, això sí, ara igualat a punts amb el Recanvis Colom que va vèncer el líder UD. Alginet per 2 a 1.

Maxi Villalba porter del CD. Dénia

El conjunt deniera va començar molt bé el xoc i ja en el minut 6, Panucci gran estrella una pilota al travesser en treure un córner. Amb un Souhe com a director de joc, el CD. Dénia va imposar el ritme que més li va interessar davant un equip local que amb prou feines si va tindre arribades a l'àrea de Maxi.

Al minut 17, el Algemesí, va executar el seu primer llançament a porta, obra de Ferran, que va controlar molt bé el porter dianenses.El joc es va igualar, amb els locals empenyent i tancant el Dénia en la seua àrea. Amb el pas dels minuts, van ser els homes que dirigeix Jesús Moratal qui van donar altres enix a conjunt riberenc. En aquesta ocasió, va ser Panucci qui xut obligant Aureli a desviar la pilota a córner.

L'ocasió més clara de la vesprada va ser per als locals quan el porter denier, Maxi va derrocar a l'interior de l'àrea a Grego, el col·legiat va assenyalar penal. El golejador local, Moya el va llançar i Maxi va aclarir amb els seus pell la pilota. Aquesta jugada va tornar a ficar al Dénia en el partit i Mono va tindre a les seues botes una altra ocasió manifesta de gol. La pilota li va arribar al denier qui va armar un xut que es va estavellar al pal. Al descans es va arribar amb l'empat a zero.

En el segon temps, el míster denier, va deixar a la caseta a Souhe i va donar entrada a Elías i això va oxigenar el joc del seu equip. Al minut 50, el migcampista groguet, Ferran va disparar amb molta intenció i Aurelio va aturar el seu tir. Minuts més tard i en ple domini visitant, Michael va tornar a posar a prova el porter local, que va saber aturar el xut del davanter groc. Al minut 76, va arribar l'expulsió del central del CD. Dénia, Giménez al qual el col·legiat li va ensenyar la targeta roja directa.

Restaven 12 minuts per al final i l'equip que dirigeix ​​Burguete va pensar que podia emportar-se el triomf. Però, de nou, van ser els de Moratal qui van poder marcar en rematar Paco de cap i haver de treure un defensor en la línia de gol la pilota. A la recta final del partit, no hi va haver ocasions de marcar per a cap bàndol, per la qual cosa es va arribar al final del matx amb l'empat a zero.

Fitxa Tècnica

Algemesi CF.: Aureli, Esteve, Sisco, Ibáñez, Ferran (Antón 63')), Grego, Colo (Jairo 60), Mendoza, Moya (Rubén 76'), Borja i Comte (Marc 81').

CD. Dénia: Maxi, Cardona, Álex Gayà, Giménez, Paco, Souhe (Elías 45), Ángel (Josep 57'), Ferran, Mono, Panucci (Faye 85'), Michael.')

àrbitre: Lloret Soriano. Va amonestar pels locals a Ibañez, Grego, Mendoza, Comte i Jairo. Pels visitants a Maxi, Cardona, Àlex Gaya, Paco i Elies. Va expulsar pels locals a Esteve al minut 89 i pels visitants a Giménez al minut 76.