El denier Ismael Ferreras va ser el millor Veterà E a la II Cursa d'Orba

11 de setembre de 2013 - 00: 00

Una vegada més la festa de l'atletisme popular va tindre una gran cita. En aquesta ocasió van ser 400 els atletes els que van participar en la "II Cursa Popular d'Orba".
Allà van acudir molts atletes no només de Dénia sinó de tota la comarca i fins i tot alguns van arribar de comarques limítrofes.

Un dels triomfadors va ser en la categoria de Veterans I, Ismael Ferreras, un atleta afincat a Dénia que seguix demostrant que les forces les té intactes.

El vencedor absolut de la prova va ser l'atleta d'Ondara, Sergi Soler que va emprar un temps de 23 minuts i 42 segons. En dones la més ràpida va ser l'atleta britànica del CA Dianium, Maxine McKinnon que va realitzar una marca de 26 minuts i 57 segons.

Les classificacions van quedar en els seus tres primers llocs de la següent manera;

Veterans D Masc.
1º Salvador Signes, 2º Antonio Miranda i 3º José Satorres.

Veteranes I Fem.
1ª Mª Angeles Ochoa i 2ª Consol Gisbert

Veterans I Masc.
1º Ismael Ferreras, 2º Miguel Angel Martínez i 3º Victorino González.

Prèviament a la prova reina van tindre lloc les carreres destinades als atletes més joves. L'organització d'aquesta cursa va ser perfecta i els veïns d'Orba van eixir als carrers per premiar els atletes amb molts aplaudiments i crits d'alè.