El derbi de la comarca se'l va endur el CD. Dénia en guanyar al CD. Xàbia per 2 a 1

02 de setembre de 2013 - 11: 30

CD. Dénia: Maxi, Pepe, Alex Gayá, Cristian, Gervasio, Marc(castell)78`, Josep(Sergi) 88´, Ferran(Jordi)73´, Armando, Michael i Ismael( Heredia)49´.

CD. Xàbia; Ortolà, Dino (Salva) 86', Aldo, Juliol, Rial, Cardona (Rubén) 71', Pablo (broqueta) 58', Nahuel, Taula, Javi i Dani García.

GOLS: 1-0 Michael Mto2, 2-0 Armando Mto 10 i 2-1 Javi Mto 27.

Àrbitre: Montero Torres: Va mostrar grogues als locals; Pep, Marc, Castell i va expulsar a Michael per dos en el minut 90. Pels visitants; Aldo, Pau, Taula i broqueta.

camp; Diego Mena amb una assistència de 400 espectadors.

El Dénia es va emportar el derbi de la comarca de la Marina Alta en guanyar per 2 a 1 el Xàbia. Els deniers van entrar molt ficats al partit, van tancar a la seua àrea un Xàbia que es va mostrar molt nerviós i sense trobar el seu lloc.

Al minut 2 una passada en profunditat sorprèn Aldo, la pilota centrada per Armando, va ser rematat per Michael al fons de la xarxa. Aquest gol en fred el va acusar el conjunt matalasser, que no va saber frenar un Dénia molt motivat.

Al minut 10, és Josep qui enviament una pilota en profunditat a Armando aquest va rematar creuat batent a Ortolá. El davanter denier va demanar perdó i no celebro el seu gol, ja que ha estat jugador de Xàbia diverses temporades.

Amb el dos a zero, el Xàbia es va anar sacsejant el domini deniera. El Dénia sota el seu ritme i al minut 27, Javi va engaltar un xut des de fora de l'àrea que va batre a Maxi. El 2 a 1 va posar emoció al partit.

El Dénia va tornar a posar en dificultats a Ortolà amb un xut llunyà de Marc, que va obligar al porter xabienc a ficar la mà i desviar a córner. Al descans es va arribar amb 2 a 1 per al Dénia.

A la segona meitat, el joc el va posar el Xàbia que a poc a poc va anar fent que el Dénia jugués més endarrerit. Tot i així la millor ocasió la va tindre el juvenil Josep, que xut ras i Ortolá va haver de treballar durament per desviar a córner.

L'ocasió més clara per al Xàbia la va tindre, Dani García amb un fort xut que va ser ben aturat per Maxi. A la recta final del xoc el Xàbia ho va intentar però el Dénia es va mantindre signin en defensa. Triomf per al Dénia que va sumar els seus tres primers punts de la temporada.