El Dénia haurà de prendre decisions per frenar la mala ratxa de joc i resultats

03 de desembre de 2012 - 09: 46

El Dénia va caure en la seua visita al Pepico Amat d'Elda per 2 a 0. Era un partit entre dos equips molt necessitats de punts. El Eldense es va retrobar amb la victòria després de set jornades sense guanyar. Ara és el Dénia qui acumula set jornades sense guanyar i en llocs de descens.

El va pesar del partit des del xiulet inicial va ser del Eldense, el Dénia l'hi va cedir. Als set minuts, va tindre la primera Mikel Uriarte, però va xutar alt quan s'havia plantat sol davant Nico.

Just tres minuts abans ja havia provat sort Nemesio des de dins de l'àrea, però el porter deniera va rebutjar a córner. Al minut vint-iu, de nou Nemesio, va fer actuar a Nico després anar-se'n del seu marcador.

Nemesio va perseguir el gol durant tot el partit i en el 27 va tornar a tindre-la, rematant de cap una bona centrada de Carlos Gómez. El Dénia no va encertar a eixir del seu camp i bastant va fer amb mantindre la seua porta a zero.

Al minut 35 va tindre la seua única aproximació a la primera part quan Roberto rematar de cap al lateral de la xarxa de Imanol. Un minut més tard va arribar el gol per a l'equip local. El va marcar el central Diego Meijide, després de recollir un rebuig en el llançament d'un córner.

El segon temps va perdre en intensitat. L'equip d'Agustín Soto amb el marcador a favor no va voler arriscar massa. El Dénia va estrènyer a la recerca de la igualada. I en el minut 60 la va tindre, quan Ferran va encarar a Imanol, que va realitzar la parada de la vesprada.

La sentència va arribar en el minut 73 amb el segon gol deportevista. Nemesio, que havia tingut les seues opcions a la primera meitat, va encertar a ficar la pilota a la xarxa després de recollir un rebuig dins l'àrea.

En els minuts finals va tindre el Eldense opcions d'augmentar la renda per mitjà de Poveda i George, però el marcador ja no es mouria.

Fet i fet, el duel de necessitats se'l va endur qui més ho va buscar, el Eldense, que s'allunya almenys momentàniament dels llocs de descens que marca precisament el Dénia, ara a quatre punts dels blaugranes.

Les decisions s'han de prendre, el mal moment que travessa l'equip així les demanda. Pot ser està una setmana clau on quede marcat el futur de l'equip.

CD Eldense: Imanol, Juanfran, Agulló, Meijide, Pablo Pagán, Marcos Guill, George, Carlos Gómez (Javi Oncina, 53 '), Nemesio (Carlos Egido, 86'), Mikel Uriarte (Isma Amorós, 82 ') i Sergio Poveda .
CD Dénia: Nico, Escobar, Nicolau, Baixauli (Juliol, 59 '), Dani (Juanma, 82'), Víctor, Ribes (Panucci, 64 '), Gervasio, Ferran, Rober i Borja.
Gols: 1-0 Meijide (36 '); 2-0 Nemesio (74 ').
Àrbitre: Ruíz García. Va amonestar pel Eldense a Pablo Pagán, Carlos Gómez i Isma Amorós. Pel Dénia a Ribes, juliol i Gervasi.
Incidències: Al voltant de 600 espectadors al Nou Pepico Amat.