El Dénia va superar el Canalense i seguix líder (2-3)

22 de setembre de 2013 - 21: 10

FC Canalense: Javi, Lloret (Richart 81 '), Gras, Lleig, Javi López (David 57'), Nadal, Néstor (Rafa Vila 57 '), Toni Barberà, Izan, Ferran i Ismael (Moha 57').

CD Dénia: Maxi, Jordi, Alex, Cristian, Pepe, Heredia (Marc 49'), Faye (Ismael 54'), Ferran, Armando (Ribes 69'), Michael (castell 80') i Javi García.

gols: 0-1 Javi García (28 '), 0-2 Michael (60'), 1-2 Toni Barberà (63 '), 1-3 Javi García (87'), 2-3 Rafa Vila (90 ')

àrbitre: Ponce Becerril assistit a les banda per Crespo Calero i Bolaños Macia va amonestar pels locals a Gras, Néstor, Izan i Toni Barberà, i pels visitants Pope, Maxi, Alex, Marc i va expulsar amb roja a Castell.

Camp; Quatre Camins amb uns 250 espectadors.

El Dénia va superar al Canalense per 2 a 3 i seguix guanyant tot el que juga. Han passat les quatre primeres jornades de lliga i els de Jesús Moratal seguixen invictes, compartint liderat amb l'Alginet.

La primera meitat va tindre un clar color groc, el domini del Dénia va ser total, co bones ocasions per marcar en les botes d'Armando i de Ferran. Al minut 28 va ser Javi García qui va encertar a batre la porteria de Javi, amb una vaselina.

La segona meitat va començar com havia estat la primera, amb un Dénia molt superior al seu rival. Al quart d'hora, Michael qui va marcar després d'un bon servei de Ferran. L'emoció va arribar tres minuts més tard amb el gol local, en marcar Toni Barberà al llançament d'una falta.

El Dénia no es va posar nerviós i va seguir dominant el joc davant un Canalense que no es va rendir. Al minut 87, Javi García es va aprofitar d'una errada del porter per marcar el tercer per al Dénia. El Canalense va marcar el seu segon gol amb el temps ja complert, obra de Rafa Vila. Al final victòria del Dénia que va ser el millor sobre el camp del Quatre Camins.