El Dénia seguix sense guanyar en caure davant l'Elx-Il·licità (2-0)

24 de desembre de 2012 - 10: 52

Elx Il·licità CF: José Carlos, Miquel Àngel, Charkie, Nacho, Verdú, Samu (Mauro, 82 '), Omgba (Lozano, 46'), Sergi, Kana (Solano, 46 '), Yerai i Carlos.

CD Dénia: Nico, Escobar, Nícolas, Ribes, Gervasio, Álex (Cristián, 59'), Garrido, Ivorra (Borja, 77'), Roberto (castell, 75'), Víctor i Dani.

Gols: 1-0 Carlos (70 '); 2-0 Yerai (p) (75 ').

Àrbitre: Masero Vesga, auxiliat per Valle Núñez i García Déu. Va amonestar als locals Samu i Solano. I als visitants Nicolau, Ribes, Ivorra, Roberto, Víctor i Dani. Va expulsar el visitant Escobar amb roja directa en el 75 '.

Són onze les jornades que porta el Dénia sense guanyar, en el grup VI de Tercera Divisió i això ho està matant al fons de la classificació. Malgrat el relleu en la direcció tècnica l'equip seguix enfonsat en una depressió de joc i resultats que s'haurà de tallar com més aviat per no veure de ple en l'infern.

La primera meitat va ser dominada, pels franjiverdes, a qui els agrada portar la maneta del partit amb un bon futbol de toc. Fruit d'aquest domini arribarien les primeres ocasions de gol. El Dénia va millorar un poc conforme van passar els minuts i va disposar d'una bona ocasió per inaugurar el marcador amb una xilena que ha eixit fora per centímetres. Però la iniciativa sempre va ser dels il·licitans, que no van estar encertats de cara al gol. Per aquest motiu es va arribar al descans amb l'empat a zero inicial.

El gol va arribar en el minut 70 quan, en una bona jugada col·lectiva, el killer Carles batia a Nico des de dins l'àrea. El segon gol no va trigar gaire a arribar. Escobar, segons el parer del col·legiat, va fer caure a Carlos a l'àrea, assenyalant el corresponent penal i expulsant amb roja directa al defensor denier. Yerai es va encarregar de transformar-lo en el 2-0 i liquidar el partit.

Víctor va tornar a l'equip davant l'Elx.