El Dénia es va portar de Crevillent una victòria que va saber a glòria (1-2)

04 de febrer de 2013 - 09: 29

Crevillent: Víctor, Aitor (Aleo, m.81), Luis Ortiz, David Sánchez, Borja (Rubí, m.81), Luichi, Vendrell (Luigi, m.65), Pucho, Cristian, Carrasco i Micro.

Dénia: Cels, Escobar, Garrido, Víctor, Ribes, Gervasio, Roberto (Borja, m.90), Juanma, Dani, Mono i Ferran.

Àrbitre: Chávez Gallego. Va expulsar per doble amonestació al local Cristian al minut 94 ia Dani pels visitants al minut 82. Va mostrar targetes grogues als locals David Sánchez, Vendrell, Borja i als visitants Dani, Ribes, Celso i Mono.

Gols: 0-1, m.11, Víctor. 1-1, m.29, Aitor. 1-2, m.48, Víctor.

Camp: Municipal Enric Miralles, uns 300 espectadors.

Partit jugat de poder a poder entre dos equips de la part baixa de la classificació. Va ser una final per a tots dos en la qual el Dénia va aconseguir sumar una victòria que va saber a glòria en l'expedició grogueta.

La primera meitat, va ser frenètica. El Dénia es va mostrar molt seriós sobre el rectangle de joc. Les coses van començar molt per als interessos deniers, ja que en el minut 11, Víctor va avançar al Dénia marcant el 0 a 1.

El Crevillent va acusar el gol deniera, ja que la seua condició de cuer, indica bé a les clares que és una plantilla manca de confiança. Tot i així, va aconseguir anivellar el marcador amb el gol de Aitor a la mitja hora de joc.

El joc a partir d'aquests moments es va anivellar. Però van ser els crevillentins els qui van tindre l'ocasió més clara per haver-se avançat al marcador. El col·legiat va castigar el Dénia amb una pena màxima. La va executar, Punch i va aparèixer el porter denier, Celso per aturar la pilota en el seu camí cap al gol.

Va ser una jugada clau ja que no va ser el mateix anar-se'n amb un 2 a 1 als vestidors que amb l'empat a un amb què va finalitzar la primera meitat.

Només començar la segona, en la primera aproximació a l'àrea denier, de nou, Víctor va tindre la fortuna de trobar porta i anotar el segon gol per al Dénia.

Amb l'avantatge en el marcador, el Dénia va saber aguantar amb molt d'ordre a un imprecís Crevillent, que va atacar amb més cor que futbol. Al final del xoc el Dénia va ser el just vencedor i amb aquest triomf presa aíre encara que seguix estant en llocs de descens.