El Dénia pel camí de la salvació en guanyar al At. Saguntí (0-2)

10 de març de 2013 - 09: 12

At. Saguntí: Nico, Salines, Fran Giménez, Moros, Mico (Llácer, 76 '), Sergio Boix, Toni Soler, Richi Moreno (Santolaya, 58'), Rober, Ufarte (Borja Mir, 46 ') i Rafa Pérez.
CD Dénia: Cels, Escobar, Nicol II, Baixauli, Víctor Banegas, Ribes, Christian (Michel, 69 '), Roberto Civera (Borja, 68'), Dani García, Mono i Ferran (Gervasio, 75 ').
Gols: 0-1 Dani García (p) (8 '); 0-2 Roberto Civera (p) (39 ').
Àrbitre: Óscar Ruíz García, auxiliat a les bandes per Manolo Ballester vilar i Antonio Horts Martínez. Va amonestar als locals Nico, Fran Giménez i Micó. I als visitants Roberto Civera, Dani García i Mono. Va expulsar amb roja directa al local Salines en el minut 39.

El Dénia va trobar a Sagunt el camí de la salvació a l'imposar-se per 0 a 2 l'Atlètic Saguntí. El futbol va ser just amb els deniers que portaven diverses jornades mereixent més del que havien aconseguit. El partit va ser frenètic per no avorrir-se.

En l'arrencada del mateix, la primera oportunitat local, amb un xut de Robert que es va estavellar a la fusta. Al minut 7 penal sobre Roberto i el Dénia es va avançar al marcador en transformar, Dani García la pena màxima. Minuts més tard, de nou pilota a la fusta del Saguntí en una rematada de Rafa Pérez. Tot això abans d'arribar a la mitja hora de joc, gairebé na, del ritme del partit.

Al minut 39 Cristián, es va per banda centra i Roberto quan anava a rematar a gol, va ser empès per Salines. El col·legiat va assenyalar penal i va mostrar cartolina roja al jugador local. La pena màxima en aquesta ocasió la va llançar, Roberto marcat en segon gol deniera.

Els primers minuts del segon temps van tindre color local. El tècnic del Saguntí, Badenes va buscar un atac total sobre la porteria deniera. Mentre els de Guillermo Santosjuanes van esperar bé i van eixir a la contra. Diverses ocasions clares deniera per haver augmentat el marcador no es van cristal·litzar.

El porter local, Nico es va convertir en protagonista evitant amb les seues bones intervencions que el Dénia augmentés el marcador. Al final del xoc, victòria per al conjunt de la Marina Alta, que el fa veure amb més optimisme el camí de la salvació.