El Dénia, tot i el canvi d'entrenador, no va passar de l'empat davant el Borriol (1-1)

16 de desembre de 2012 - 13: 23

El Dénia va tindre el seu primer acostament a l'àrea en el primer minut de joc, amb un centre d'Alex que a punt va estar de rematar Roberto. El conjunt castellonenc va taponar les accions de Gervasio i això va dificultar molt el joc ofensiu deniera.

Els castellonencs es van mostrar com un conjunt molt tovet, no arribant a posar en dificultats la porteria defensada per Nico, durant la primera mitja hora. El nou entrenador deniera, Guillermo Santosjuanes, No atur ni un instant a donar ordres als seus jugadors.

L'ocasió més clara del Borriol la va tindre el exdianense Hèctor Saragossa, però el seu xut el va rebutjar molt bé, Nico.

El Dénia va poder marcar, al minut 38 amb un xut de falta executat per Cristián, que el porter castellonenc va desviar a córner.
Al descans es va arribar amb el marcador inicial, evidenciat tots dos conjunts seua posició a la part baixa de la classificació.

A la segona meitat, el Dénia va eixir amb més profunditat, i en el minut 58 va tindre una doble oportunitat però el xut de Cristian i el posterior de Juanma no van trobar la porteria del Borriol.
Al minut 64, una falta lateral va ser rematada per Eixea i el seu cop de cap va estar a punt de sorprendre el porter local, Nico.

L'ocasió més clara per als locals la va tindre Roberto en el minut 68 quan es va plantar sol davant Eddy i va disparar fora.

El cop per al Dénia, va arribar en el minut 72 quan Miguel Sanchis va avançar al Borriol en una gran jugada personal.

Al minut 78 va poder empatar en una rematada de Borja que rebuig el porter, la pilota va arribar al central Gonzalo que a punt va estar de marcar en la seua pròpia porteria, la pilota es va estavellar al travesser.

En l'últim sospir de la trobada, Roberto va encertar a connectar un cop de cap per posar la igualada al marcador.

Tècnic

CD. DENIA: Nico, Escobar, Nico II, Carlos Ribes, Gervasi, Cristià (castell) 69`, Roberto, Juanma, Dani Garcia ( Borja) 74`, Alex i Ferran (Juliol)63`.

BORRIOL CF: Eddy, Pablo Ribes, Gonzalo, Pepe Alcaide, Javi Mora, Víctor Albalat, Vicent, Miguel Sanchis, Raúl Caballero, Eixea i Héctor Saragossa (Pelu) 83`.

ÀRBITRE: Navarro Moreno, va amonestar al local Nico II i als visitants Vicent i Raúl Caballero.

GOLS: 0-1 Miquel Sanchis, Mto 72 gener -1 Roberto Mto. 1

INCIDÈNCIES; Partit disputat al "Diego Mena" amb una afluència de 250 espectadors.