El Dénia Futsal es va acomiadar de la temporada guanyant a Bargas FS (5-1)

14 de maig de 2016 - 21: 16

El Dénia Futsal es va acomiadar de la temporada per la porta gran, guanyant a l'Bargas FS per 5 a 1. Amb un pavelló ple tot i el futbol televisat on Barcelona FC i R. Madrid es jugaven la lliga, els deniers van agrair a la seua afició el seu suport amb una gran victòria.

Amb el marcador al fons

El partit va estar marcat per la circumstància que l'equip toledà viatjo sense porter a Dénia. Això va obligar al seu tècnic a utilitzar porter jugador durant tot el xoc. Una situació que va incomodar molt el joc als locals que no van poder marcar el seu ritme habitual.

Malgrat el major domini de la pilota dels visitants van ser els locals qui es van avançar al marcador al minut 6 amb un gol de Blai. Aquest gol va esperonar el Bargas FS que va començar a posar en dificultats el porter local Andoni. Les bones intervencions del porter van impedir que arribés l'empat. Es va arribar al descans amb mínim avantatge local.

Amb l'afició i els nens

A la segona meitat la possessió de la pilota va seguir sent del conjunt toledà encara que quan pitjor ho estaven passant els locals va aparèixer el "mag" Curro per tornar la tranquil·litat. Era el minut 6 quan el dianense va sortejar a tots els jugadors que li van eixir al pas i marcar un gol que va posar al públic de píe.

Els visitants lluny de rendir-se van seguir jugant la seua superioritat amb molt criteri i en el minut 8, Loren va escurçar l'avantatge marcant el 2 a 1. L'esforç físic pas factura als visitants i en la recta final del xoc un encertat David Jaén va sentenciar el partit amb tres gols en els tres últims minuts del partit.

En finalitzar el xoc dels dos equips es van fondre en abraçades sobre la pista demostrant la seua gran esportevitat. Els aficionats locals van acomiadar als seus jugadors amb una eixordadora ovació com a reconeixement a la gran temporada que han realitzat en la seua estrena a la categoria de bronze del futbol sala nacional.

El Dénia Futsal ha acabat la lliga en la cinquena plaça de la classificació amb 60 punts un menys que el quart que ha estat el Manzanares FS i amb sis punts d'avantatge sobre el sisè que ha estat el Torrejón Sala.