El Dénia Futsal va golejar el Maristes Cullera en un bon partit (7-0)

29 d'agost de 2016 - 08: 50

El Dénia Futsal golejar el Maristes Cullera al que va vèncer per 7 a 0 després d'un bon partit del combinat dirigit per Javi Arnau.

Els deniers van jugar a un gran nivell en el seu segon assaig de pretemporada davant un rival més accessible que l'Elx CF. En aquest duel es va comprovar que la feina que està realitzant Àlex Morales, el preparador físic va pel bon camí. Als homes del Dénia Futsal se'ls va veure amb molta espurna.

Javi Arnau amb els seus jugadors durant un temps mort

Els jugadors d'Arnau van eixir amb una línia de pressió molt alta ofegant a un Maristes Cullera que aviat es va veure per darrere en el marcador. Edu Romany va ser l'autor del primer gol local quan tot just es portaven dos minuts de joc.

L'empenta del Dénia Futsal va provocar que el seu rival es replegase en el seu propi camp, tenint molts problemes per trencar la pressió i arribar amb perill a l'àrea denier. Els locals es van mostrar molt còmodes sobre la pista de joc, el seu millor joc va tindre com a premi el gol de Blai. El conjunt d'Arnau va arribar al descans amb un còmode avantatge de 2 a 0.

A la segona part els visitants van intentar mostrar un joc més ofensiu tot i que el bon treball defensiu dels locals va impedir que aconseguissin anotar gol. Amb el pas dels minuts el cansament va passar factura i poc a poc el Dénia Futsal va anar imposant el seu joc. Blai va tornar a marcar i aquest gol va acabar per enfonsar al conjunt valencià, que va veure com poc després Juanjo va augmentar l'avantatge local en anotar el 4 a 0.

L'equip riberenc ja no va tindre forces per intentar retallar les diferències ia la recta final els deniers van aconseguir anotar tres gols més. El cinquè va ser obra de Llinares, el sisè va arribar en una rematada de Blai i aquest jugador va tancar el compte en transformar un doble penal. Al final del xoc un 7 a 0 que va reflectir la clara superioritat del combinat de la Marina Alta.

El Dénia Futsal té el seu pròxim partit de preparació el divendres 2 de setembre quan rebi al pavelló municipal de Dénia, a les 20 hores, la visita de l'equip del Pilar València.