El Dénia Corre aconseguix diversos podis a la Volta a Peu de Pego

10 de maig de 2022 - 11: 16

Pego va ser la localitat encarregada d'acollir, aquest cap de setmana passat, una nova prova del Circuit A Peu Marina Alta. Aquesta Volta a Peu va comptar amb la participació de més de 900 atletes que van provar el nou recorregut que comprenia un itinerari més urbà.

L'equip del Dénia Corre va obtindre bons resultats i, juntament amb això, diversos podis. El guanyador de la prova i membres del club denier va ser Jordi Ripoll. Moha Rida Younes va ser segon absolut, Youssef Ahatach va quedar segon Veterà A, Adrián Hadri va ocupar el Segon lloc de Veterà B, Víctor Manuel Fernández va ser Primer en Veterà D i Xelo Català; Primera a Veterana F.

D'altra banda, un altre grup de corredors del Dénia Corre van viatjar fins a Simat de la Valldigna per participar al Campionat Autonòmic de carreres verticals obtenint Aida Pérez, el tercer lloc absolut i Laurance Rastell, el primer lloc a Màster.

A Torrent, Francisco Alejandro Dacosta va participar a la 10k i va arribar a meta en un temps de 0:49:31.