El Dénia Bàsquet va vèncer al EB Vila-Real a la Copa Júnior Preferent (55-48)

30 de gener de 2016 - 00: 06

Els júniors del Dénia Bàsquet van donar el seu primer pas cap a la consecució del títol de campió de la Copa Junior Preferent, en vèncer en el primer dels seus partits a l'EB Vila-Real per 55 a 48.

Richard García taponant un tret

Amb un pavelló de Joan Fuster ple i amb un gran ambient es va viure el primer partit del conjunt denier en aquesta competició. Els nois que dirigeix ​​Eduardo Clavero van eixir a la pista contagiats de l'ambient i això els va passar factura.

El primer quart va ser horrible per als locals que massa nerviosos no van donar ni una. Moltes pèrdues de pilota, nul·la actitud defensiva i bloquejats en atac. La millor mostra és que en deu minuts només van anotar 4 punts. L'equip castellonenc comandament clarament i va arribar al final del quart amb un tempteig de 4 a 18.

En el segon quart el joc dels deniers es va tranquil·litzar i van començar a jugar millor. La intensitat defensiva es va elevar i van ser els visitants els que van cometre els errors que van permetre als locals tornar a entrar al partit. Al descans es va arribar amb un marcador de 23 a 29.

Després del pas pels vestidors es va reprendre el joc amb dos equips que van seguir cometent errors, encara que van millorar un poc la seua defensa. El quart va acabar amb el resultat de 36 a 42.

Eduardo Clavero durant un temps mort

En els últims deu minuts, Eduardo Clavero va posar al seu equip a defensar en zona i d'aquesta manera van aconseguir aturar el joc del seu rival. El domini en el rebot va ser dels deniers que a més van aconseguir pujar el seu percentatge de tir exterior. Tot i així a falta de cinc minuts per al final l'EB Vila-real manava al marcador, 43 a 48.

A la recta final del xoc la defensa deniera va ser clau per remuntar el xoc. Els castellonencs no van trobar la manera de sobrepassar la defensa local. Clavero va tornar a posar als seus nois en defensa a l'home i això va trencar el partit feia el costat deniera.

Al final de la trobada es va arribar amb el marcador de 55 a 48 que va desencadenar l'alegria de tot l'equip i dels aficionats deniers que estaven a la grada.

El jugador més valorat del partit va ser el denier, Richard García que va sumar 23, seguit del seu company d'equip, Nelsón Gavilá amb 20.

En el capítol anotador, va ser també Richard García el que més punt va anotar amb 20, seguit pel seu company, Nacho Ots amb 14.

En el primer partit de la competició el vencedor va ser el CB Benimaclet que va derrotar el CB Elx per 72 a 54. En la segona jornada que es disputa hui, l'ordre dels partits és, a les 17:00 hores CB Elx - EB Vila -Reial ia les 19:00 Dénia Bàsquet - CB Benimaclet.